به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س):
جشن ازدواج۱۷ زوج جوان رودانی برگزار شد+تصاویر
بمناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) همزمان جشن ازدواج ۱۷ زوج بسیجی رودانی شب گذشته در در امامزاده شاه قطب الدین حیدر(ع) رودان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودان نیوز؛ ازدواج و تشکیل خانواده پیوندی مقدس، میثاقی محکم، بنایی محبوب نزد خداوند و عاملی موثر در حفظ دین، پذیرش عبادت انسان، تکوین مودت در رحمت، پاسداری از حریم عفت، تضمین رزق و روزی و تعظیم سنت نبوی است، مکتب متعالی اسلام ازدواج را وسیله ای برای رشد و کمال و بقای دین، تکامل اخلاق، تشکیل نهاد خانواده، تامین سلامت جامعه و دوام و بقای نسل میداند و پیروان خود را به تسریع در امر ازدواج دعوت می کند و آن را گامی مثبت در انجام مسئولیت عبودی و اجتماعی انسان به شمار می آورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودان نیوز,,
بمناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و با همت سپاه ناحیه وبسیج جامعه زنان، تولیت امامزاده شاه قطب الدین حیدر(ع)،کمیته امداد خمینی(ره)شهرستان، اداره اوقاف و امور خیریه، هئیت رزمندگان اسلام، و تعدادی از خیرین، همزمان جشن ازدواج ۱۷ زوج بسیجی رودانی شب گذشته در امامزاده شاه قطب الدین حیدر(ع) برگزار شد.
,,
این جشن که با حضور باشکوه عموم مردم برگزار شد، با برنامه های دیگر از جمله مولود خوانی، قرائت بیانه، اجرای نمایش ، اجرای مسابقات فرهنگی برنامه شاد دیگر همراه بود و به نامهای فاطمه و زهرا به قید قرعه هدایایی اهدا شد.
,,
همچنین از مادر شهیدان فاضلی که جوان ترین شهدا شهرستان است و خانواده جانباز ۷۰درصد پوردادخدایی تجلیل شد.
,,
حجت الاسلام منصور هاشمی مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان با حضور در این جشن درباره اهمیت ازدواج از دیدگاه قرآن و اهل بیت(ع) سخنرانی کرد.
,,
فرمانده سپاه رودان، رییس اداره اوقاف شهرستان، رییس کمیته امداد امام حمینی(ره) و دیگر مسئولین شهرستان نیز در این جشن حضور داشتند.
,,
در ادامه مراسم جهیزیه هایی که تهیه شده بود به صورت یک کاروان نمادین به نمایش گذاشته شد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه