فرمانده پلیس راه استان کرمانشاه خبر داد:
آمادهباش پلیس راه استان کرمانشاه در روز طبیعت
فرمانده پلیس راه استان کرمانشاه اظهار داشت: به مناسبت روز طبیعت همکاران در ورودی خروجی، هم در پلیس راهور و در پلیس راه مستقر می شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه تحلیلی خبری ریوار، فرمانده پلیس راه استان کرمانشاه اظهار داشت: به مناسبت روز طبیعت همکاران در ورودی خروجی، هم در پلیس راهور و در پلیس راه مستقر خواهند شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه تحلیلی خبری ریوار,,
فرمانده پلیس راه استان کرمانشاه در ادامه افزود: انواع وانت بار ها، تریلر و کامیون های که اقدام به حمل مصافر را انجام دهند، اعمال قانون و به داخل شهر برگشت داده خواهند داده شود.
,,
وی با اشاره به پیش بینی هواشناسی فردا به صورت پراکنده، بارندگی و در نقاط کوهستانی احتمال بارش برف در نقاط کوهستانی را خواهیم داشت و در ادامه تصریح نمود: توصیه می شود، که تجهیزات ایمنی و زمستانی را به همراه داشته و در جاده های لغزنده، احتیاط فراوان را مد نظر و فاصله طولی را از ماشین روبرو، را باتوجه به حجم بالای ترافیک حتما رعایت شود.
,,
وی افزود: تمام سرنشینان داخل خودرو، می بایست از کمربند ایمنی استفاده و ضمن اینکه تمام همکاران در تمام محور های اصلی و فرعی مستقر کنترل سرعت و سبقت غیر مجاز را دستور کار خواهند داشت.
,,
وی با اشاره به این مطلب که از صبح روز 12 تا 14 فروردین ماه، بحث محدودیت عبور و مرور تانک های عراقی و تردد کامیون ها از محور اسلاب آباد به پل دختر و بلعکس و همچنین تردد، متورسیکلت سواران، در محور های بزرگراها و اصلی ممنوع و در صورت بارش باران در تمام محور ها، تردد متورسیکلت ها ممنوع خواهد بود.
, وی با اشاره به این مطلب که از صبح روز 12 تا 14 فروردین ماه، بحث محدودیت عبور و مرور تانک های عراقی و تردد کامیون ها از محور اسلاب آباد به پل دختر و بلعکس و همچنین تردد، متورسیکلت سواران، در محور های بزرگراها و اصلی ممنوع و در صورت بارش باران در تمام محور ها، تردد متورسیکلت ها ممنوع خواهد بود.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه