سیزدهبهدر برفی در ییلاقات رامسر؛
مسدود شدن جادههای ییلاقی و برفگیر شدن مسافران در ییلاقات رامسر
بارش شدید برف در ییلاقات رامسر که در ۲۴ ساعت گذشته آغاز شده همچنان نیز ادامه دارد و تردد خودرو در این مسیرها با مشکلاتی مواجه شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نیمهپر رامسر، بهدلیل بارش برف در منطقه ییلاقی گرسماسر رامسر مردمی که برای تفریح به این منطقه رفته بودند برفگیر شدند و نیاز فوری به کمک دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیمهپر رامسر,بیش از ۲۰ ماشین و خانواده در این منطقه منتظر رسیدن فوری کمک و باز شدن جاده هستند.
طبق اطلاعات بهدست آمده نیروهای امدادی و راهداری خود را به این منطقه رساندند و همچنان نیز مشغول خدمات رسانی به مسافران و مردم هستند.
همچنین در ییلاق توریستی جنت رودبار با وجود بارش شدید بارش برف اما جاده اصلی باز است و برخی جاده های فرعی مسدود هستند.
طبق اخبار رسیده از منطقه ییلاقی جواهرده در مسیر راه بهعلت بارش برف و ریزش سنگ ترافیک بهوجود آمده است و رفته رفته با حضور نیروهای امدادی مشکل ترافیک و برفگیر شدن خودروها در حال رفع شدن است.
فرماندار رامسر نیز در گفتوگویی تلفنی اعلام کرد: مردم رامسر از ورود به مناطق ییلاقی جواهرده و جنترودبار خودداری کنند.
وی با اعلام خبر بارش شدید برف در مناطق ییلاقی رامسر و مسدود شدن جادهها، گفت: از مردم خواهش میکنیم امروز از رفتن به مناطق ییلاقی جداً خودداری کنند.
سروری افزود: بارش برف باعث ایجاد ترافیک سنگین در مناطق ییلاقی جواهرده و جنت رودبار و همچنین مسدود شدن برخی راه ها و برفگیر شدن ماشینها شده است.
وی نداشتن زنجیر چرخ و کمکدار نبودن، بارش شدید برف و تعداد زیاد ماشینها را علت برفگیر شدن و ترافیک سنگین مناطق ییلاقی رامسر عنوان کرد و گفت: در صورت ضرورت فقط با ماشینهای کمکدار وارد مناطق جنگلی شوند.
فرماندار رامسر حضور نیروهای امدادی در مناطق ییلاقی خبر داد و گفت: به شخصه در منطقه حضور دارم و نیروهای امدادی نیز با تمام توان درحال امدادرسانی هستند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
انتهای پیام/
, ]
ارسال دیدگاه