تجمع اعتراض آمیز مردم با حضور فرمانده انتظامی مازندران آرام شد / تصاویر
تجمع مردم در اعتراض به آلودگی کارخانه آرین سینا در جاده فرح آباد ساری با صحبت های فرمانده انتظامی مازندران و قول پیگیری مطالبات اهالی منطقه آرام شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ،صبح امروز تجمع اعتراض آمیز مردم روستای اسفندان و چندین روستا ی همجوار کارخانه آرین سینا به دلیل اعتراض به آلودگی زیست محیطی این کارخانه،سبب شد تا جاده فرح آباد به ساری مسدود شود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از , بلاغ,فرمانده انتظامی مازندران با حضور در این تجمع مردم معترض را به آرامش دعوت کرد.
,سردار جعفری نسب با حضور در جمع مردم و با گوش دادن به مطالبات قانونی اهالی منطقه قول پیگیری و تسریع در رفع دغدغه مردم منطقه را داد و اظهار داشت:قول میدهیم در اسرع وقت با برگزاری جلسات با مدیران این کارخانه و مسئولان استانی مشکل زیست محیطی این منطقه را به کمک دستگاه های ذیربط برطرف نماییم.
,گفتنی است مدیران کارخانه آلاینده آرین سینا در مدت زمان حضور و سخنرانی فرمانده نیروی انتظامی استان حتی حاضر به حضور در جمع مردم برای شنیدن مطالبات آنان و یا خاموش کردن دستگاه های آلاینده کارخانه را برای ساعتی نشده اند.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

, ,

,

]
ارسال دیدگاه