معاون شهردار همدان خبر داد:
اسکان بیش از 38 هزار خانوار مسافر نوروزی در شهر همدان
معاون شهردار همدان گفت: 38 هزار و 245 خانوار در قالب 151 هزار و 881 نفر در اماکن اقامتی همدان اسکان داده شدهاند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمد رضا بیاناتی در گفتگو با خبرنگار صبح الوند، اظهار داشت: از 28 اسفند ماه تا 13فروردین ماه 38 هزار و 245 خانوار در قالب 151 هزار و 881 نفر در اماکن اقامتی همدان اسکان داده شدهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند, .,معاون اجتماعی،فرهنگی و گردشگری شهردار همدان گفت: ستاد اسکان شهرداری همدان از روز 28 اسفند ماه در محل یادمان عین القضات همدانی آغاز به کار کرده و تا روز 13 فروردین به تمامی مسافران خدمات لازم را ارائه میدهد.
, .,وی تصریح کرد:از ابتدای آغاز مسافرتهای نوروزی درستاد تسهیلات و اسکان مسافرین شهرداری همدان تعداد 1800 نفر شیفت در غالب 4 شیفت 6 ساعته و به صورت شبانه روزی به هم میهنان عزیز خدمات ارزشمندی ارائه و تقدیم گردید که دراین راستا 10800 نفر شیفت ساعت انجام وظیفه شد.
,بیاناتی گفت: در ایام نوروز مدیران و مسئولان کشوری و استانی بسیاری از ستاد اسکان شهرداری همدان بازدید کردند که خود شاهد رضایتمندی مسافران نوروزی از عملکرد ستاد در ارائه خدمات مرتبط با اسکان بودند.
,معاون اجتماعی،فرهنگی و گردشگری شهردار همدان با بیان اینکه ظرفیت لازم برای اسکان اضطراری مسافران نوروزی پیشبینی شده بود، گفت: مسافران نوروزی که قصد سفر به همدان را داشتند هیچ نگرانی برای تامین فضای اقامت نداشتند چراکه تمهیدات لازم برای اسکان مسافران اندیشیده شد.
, .,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه