اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

عصر امروز برگزار شد؛

جزئیات نشست سیف با مدیران بانک‌ها

جزئیات نشست سیف با مدیران بانک‌ها
رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه روند کاهش نرخ تورم ادامه خواهد داشت گفت: نرخ سود بانکی نمی‌تواند فاصله زیادی با این نرخ داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، ولی الله سیف عصر امروز در مراسم دیدار نوروزی با مدیران عامل و اعضای هیات مدیره بانک ها، خواستار انسجام شبکه بانکی برای تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» شد.   رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر انسجام شبکه بانکی برای عملی کردن اهداف اقتصاد مقاومتی سال ۱۳۹۵ را سالی مهم در اقتصاد کشور عنوان کرد و گفت: مقام معظم رهبری سال جاری را سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نام گذاری کردند و بنابراین نقش نظام بانکی در تحقق این شعار، حیاتی است. در این خصوص بانک ها باید با هماهنگی و انسجام بیشتر و موثرتر در مسیر تحقق این مهم گام بردارند.

وی با بیان اینکه استفاده بهینه از منابع محدود، اصل مهم تحقق اهداف سال جاری است افزود: هدایت منابع به سمت بخش های مختلف اقتصادی باید با دقت بالایی انجام شود و منابع به بخش هایی اختصاص یابد که بیشترین بهره وری را برای اقتصاد کشور داشته باشد.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به تقویت انسجام شبکه بانکی از بانک ها خواست هماهنگ با سیاست های بانک مرکزی درجهت تحقق شعار سال جاری حرکت کنند. وی همچنین از همکاری و هماهنگی بانک ها در سال گذشته تشکر و قدردانی کرد.

رئیس شورای پول و اعتبار با اشاره به اینکه نرخ سود مناسب در یک اقتصاد سالم با فاصله اندکی از نرخ تورم قرار دارد خاطرنشان کرد: روند کاهشی نرخ تورم ادامه دارد، بنابراین نرخ سود بانکی نمی تواند فاصله زیادی با این نرخ داشته باشد و شبکه بانکی باید در این خصوص اراده کرده و در این مسیر و در زمان مناسب، خود پیشقدم باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه