logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

کلاهبرداری با جعل مجوز انشعاب گاز و آب

کلاهبرداری با جعل مجوز انشعاب گاز و آب
فرمانده انتظامی استان گلستان از دستگیری جاعل کلاهبردار و کشف ۴۰ فقره جعل و کلاهبرداری تحت اخذ مجوز انشعاب گاز و آب در گرگان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سید محمود میرفیضی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد:‌ در پی شکایت نماینده حقوقی شهرداری گرگان مبنی بر ارائه سند مشکوک به جعل در خصوص حفاری و اخذ انشعاب گاز، مراتب به صورت ویژه در دستور کار ماموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی ادامه داد: پس از بررسی های مقدماتی پلیس آگاهی به این نتیجه رسید که فردی با اغفال شهروندان و دریافت مبالغ وجه نقد اقدام به تهیه مجوز حفاری انشعاب گاز و آب می کند.

میرفیضی افزود: در این راستا تعداد ۹ نفر از مالباختگان نیز شناسایی و پس از انجام تحقیقات لازم مشخص شد جاعل کلاهبردار با اغفال آنان نیز اقدام به دریافت مبالغ زیادی وجه نقد از شهروندان کرده است.

فرمانده انتظامی استان گلستان با بیان اینکه متهم با زیرکی خاص اقدام به تغییر مکان سکونت خود در مدت زمان کوتاه می ‌کرد، گفت: با شگردهای خاص پلیسی و هماهنگی با مراجع قضایی، محل سکونت وی شناسایی و با انجام مراقبت‌‍‌های محسوس و نامحسوس، سرانجام وی طی یک عملیات پلیسی دستگیر شد.

او تصریح کرد: در تحقیقات تخصصی به عمل آمده، متهم اعتراف کرد با دریافت وجه نقد، اقدام به مجوز حفاری انشعاب آب و گاز تعداد ۴۰ نفر از شهروندان کرده است.

سردار میرفیضی با اشاره به اینکه تلاش پلیس در جهت شناسایی شکات دیگر همچنان ادامه دارد، ‌خاطرنشان کرد: متهم پس از انجام تحقیقات به مراجع قضایی معرفی و با قرار صادره روانه زندان شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه