فومنی‌ها صدر جدول را می‌خواهند؛

تیم شهرداری فومن تشنه صعود به لیگ دسته دوم!

تیم شهرداری فومن تشنه صعود به لیگ دسته دوم!
از هفته ی هشتم لیگ ۳ کشور در گروه شمال، تیم فوتبال شهرداری فومن میهمان تیم پنجم جدولی یعنی آرش‌ری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز ؛ تیم شهرداری فومن پس از برد در دو بازی برابر شهرداری ساری و شهدای بابلسر هم اکنون با ۱۶ امتیاز ازهفت بازی در جایگاه سوم جدول قرار دارد و با توجه به آنکه به سختی در خارج از خانه امتیاز ازدست می دهد، امید زیادی دارد تا با کسب یک برد دیگر را در کورس نگه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهجت نیوز,

فومنی ها تنها باخت شان را تا اینجای لیگ مقابل تیم چوکای مدعی کسب کرده اند و کلین شیت های پی در پی این تیم نیز نشان از استحکام خط دفاعی و دروازه این تیم می دهد. حضور سعید دلاور و سیروس صادقیان جوانان خوش آتیه تیم باعث استحکام خط دفاعی این تیم شده است.لازم به ذکر است سیروس صادقیان دو فصل قبل در تیم بزرگسالان پیکان تهران عضویت داشت.

,

شهرداری فومن در بازی گذشته خود مقابل عمران شهرداری ساری یک بازی خوب و حساب شده به نمایش گذاشت تا گام بلند خود را برای صعود بردارد.

,

دیدار بعدی تیم شهرداری فومن در مقابل آرش‌ری از ساعت ۱۶ روز دوشنبه شانزدهم فروردین ماه و در ورزشگاه هویزه تهران برگزار خواهد شد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه