رئیس مرکز مدیریت حوادث گناباد:

یک دستگاه تریلی هوو در گناباد واژگون شد+تصاویر

یک دستگاه تریلی هوو در گناباد واژگون شد+تصاویر
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گناباد گفت: یکدستگاه تریلی هوو در محور گناباد -بیمرغ ابتدای روستای حاجی آباد واژگون شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا جواد باذلی در گفتگو با خبرنگار ندای گناباد در خصوص این حادثه گفت: ساعت ۵:۳۴ دقیقه صبح امروز یکشنبه ۱۵ فروردین طی تماس تلفنی با مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ گناباد مبنی بر واژگونی یکدستگاه تریلی هوو در محور گناباد -بیمرغ ابتدای روستای حاجی آباد سریعا اکیپی از پایگاه اورژانس بیمرغ و آتش نشانی گناباد به محل حادثه اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,

وی اظهار کرد: در این حادثه راننده خودروی سنگین داخل ماشین محبوس شده بود که تکنسین های فوریت های پزشکی قبل از رسیدن آتش نشانی اقدامات اولیه درمانی را برای مصدوم اغاز کردند و با کمک آتش نشانی گناباد عملیات آزاد سازی مصدوم این حادثه انجام دادند.

,

باذلی با بیان اینکه مثدوم این حادثه مردی 31 ساله بوده است، اذعان کرد: مصدوم دچار آسیب پا شده بود که تحت مراقبت کامل منتقل بیمارستان ۱۵ خرداد بیدخت گردید.

,

وی افزود: رانندگی در شرایط مه غلیظ بسیار خطرناک بوده و از رانندگان در خواست می شود در این شرایط اصول ایمنی را در رانندگی رعایت کنند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه