اختتامیه نمایشگاه عکس «دشتی در قاب نگاه» برگزار شد
آیین اختتامیه نمایشگاه عکس « دشتی در قاب نگاه » شب گذشته در کنار نمایشگاه واقع در میدان خالو حسین دشتی در خورموج برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازترنم دشتی در این آیین سید کریم موسوی، مسئول انجمن عکس و فیلم فرهنگسرای شهید شهریاری خورموج گفت: این نمایشگاه اولین نمایشگاه عکس گروهی اعضای انجمن عکس و فیلم بود که ٢١ عکاس در آن شرکت داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ترنم دشتی,وی افزود: این نمایشگاه با هدف معرفی جاذبه های گردشگری و آیین های شهرستان دشتی برگزار شد که در این ١٣ روز حدود ٥ هزار نفر از آن بازدید کردند.
,موسوی اضافه کرد: از همکاری اداره فرهنگ و ارشاداسلامی شهرستان دشتی، شهرداری و شورای اسلامی خورموج، اداره امور عشایر دشتی و جمعیت هلال احمر دشتی در برگزاری این نمایشگاه تشکر می کنم.
,فرید میرشکار مدیر روابط عمومی نماینده ولی فقیه در استان بوشهر نیز گفت: حمید زارعی برای اعتلای فرهنگ دشتی همواره تلاش کرده و دشتی باید وام دار تلاش های او باشد و حضورش باعث شده هنرمندان با هم دلی کنار او کارهای بزرگی انجام دهند.
,وی افزود: عکاسان در این نمایشگاه با استفاده از هنر عکاسی و خلاقانه به خوبی توانسته اند جاذبه های گردشگری و آیین های دیار خود را به تصویر بکشند.
,نویسنده و پژوهشگر بوشهری تصریح کرد: شهرستان دشتی از لحاظ طبیعت گردی دارای مناظر شگفت انگیز و چشم اندازهای بی نظیری است که عکس و نمایشگاه عکس یکی از شاخصه های معرفی آثار به گردشگران داخلی و خارجی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه