اقدامات پسابرجام دولت در استان البرز/ عکس نوشت
سید حمید طهایی استاندار البرز روزگذشته (چهاردهم فروردین) در دیدار نوروزی با مسئولان ارشد استان و مدیران کل دستگاه های اجرایی در خصوص اقدامات صورت گرفته بعد از برجام مواردی را به شرح زیر عنوان کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کمال مهر از البرز، سید حمید طهایی استاندار البرز روزگذشته(چهاردهم فروردین) در دیدار نوروزی با مسئولان ارشد استان و مدیران کل دستگاه های اجرایی در خصوص اقدامات صورت گرفته بعد از برجام مواردی را به شرح زیر عنوان کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کمال مهر,* سالی که گذشت علیرغم فشارهای اقتصادی که بر کشور تحمیل شده بود، به همت جمع شما خدمتگزاران در استان قدم های مفید و موثری برداشته شد.
,* در حوزه اقتصادی و شورای برنامه ریزی استان، ۱۴ کارگروه و کمیته کاری تشکیل شد و جلساتی که یکی از آنها ستاد تسهیل تولید بود، بیش از ۳۰۰ مصوبه که گاهی بیش از ۶ ساعت نهایی شدن آن به طول می انجامید . در هر یک از این نشست ها تصمیم گیری می شد واحدهای صنعتی که رو به تعطیلی می رفت چراغ کارگاه هایشان روشن بماند.
,*بعد از برجام هیات های داخلی و خارجی متعددی به استان سفر داشتند و مقدمات خوبی برای عملیاتی شدن پروژه های تولیدی و عمرانی مهیا شد که امید می رود بخشی از اقدامات انجام شده در استان عملیاتی شود.
,*مهمترین برنامه در راستای تحقق اهداف دولت تدبیر و امید در استان البرز واگذاری ۲۵۰ خدمت به دفاتر پیشخوان بود.
,* پیش بینی می شود تا اردیبهشت ماه سال جاری، ۸۰ درصد مکاتبات دستگاه ها از کاغذی به شیوه الکترونیکی تغییر کاربری پیدا کند.
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه