رئیس پلیس امنیت عمومی انتظامی استان:
50 دست البسه غیر متعارف در همدان کشف شد
رئیس پلیس امنیت عمومی استان از کشف 50 البسه غیر متعارف در همدان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ سرهنگ "احمد رحیمی" گفت: با توجه به ابلاغ دستور جمع آوری مانتوهای غیر متعارف از واحدهای عرضه مانتو ، موضوع با جدیت و بکارگیری تمام پتانسیل در دستور کار عوامل کنترل و نظارت اداره نظارت بر اماکن عمومی این پلیس قرار گرفت .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع؛,وی افزود: در اجرای طرح مقابله با البسه غیر متعارف در سطح شهر همدان تعداد 50 ثوب مانتوی شیشه ای کشف شد .
,سرهنگ رحیمی بیان کرد: ضمن ملزم نمودن کلیه متصدیان صنوف به رعایت شئونات اسلامی،مقررات و آئین نامه نظارت براماکن عمومی از آنها تعهدات لازم اخذ و با خاطیان برابر قانون و مقررات برخورد شد.
,وی با قدرانی از همکاری خوب مردم با پلیس در انجام ماموریت ها تصریح کرد: پلیس با تشدید اقدامات کنترلی و نظارتی خود بر واحدهای صنفی، درصدد کاهش ناهنجاری های اجتماعی و اخلاقی است و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در واحدهای صنفی، مراتب را از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.
,پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه