اهدای کمک هزینه ازدواج به 20 نوعروس یتیم در عجب شیر
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) عجب شیر گفت: خیر این شهرستان با اهدای کمک هزینه ازدواج 20 نفر از نوعروسان یتیم تحت حمایت این کمیته، آن ها را به خانه بخت فرستاد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود عابدی، در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ عجب شیرافزود: این خیر در این اقدام خداپسندانه هزینه ازدواج این نوعرسان به مبلغ حدود 200 میلیون ریال را به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و ایام مبارک سال جدید و در راستای سنت حسنه ازدواج، اهدا کرد.
وی یادآور شد: ترویج سنت حسنه ازدواج آسان در بین اقشار جامعه بویژه مددجویان تحت حمایت از اهداف این کمیته بوده و در این راستا، کمیته امداد امام (ره) کمک هزینه خرید جهیزیه به مزدوجان تحت حمایت و نیازمند پرداخت می کند.
مدیر کمیته امداد عجب شیر با اشاره به اینکه در جشن نیکوکاری سال گذشته یک میلیارد و 630 میلیون ریال کمک های نقدی و غیرنقدی مردم این شهرستان جمع آوری شد، اظهار کرد: از این میزان یک میلیارد ریال به صورت غیرنقدی و 630 میلیون ریال به صورت نقدی اهدا شده است.
عابدی، ادامه داد: میزان کمک های مردمی این شهرستان در جشن نیکوکاری سال گذشته در مقایسه با سال 93 حدود 30 درصد افزایش نشان می دهد.
وی گفت: هم اکنون پنج هزار نفر در قالب دو هزار و 200 خانوار زیر پوشش کمیته امداد عجب شیر هستند.
,
,
,
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه