مدیر عامل آب منطقه ای استان کرمانشاه:

مسدود شدن 824 چاه غیرمجاز در سال 94 در استان کرمانشاه

مسدود شدن 824 چاه غیرمجاز در سال 94 در استان کرمانشاه
مدیر عامل آب منطقه ای استان کرمانشاه اظهار داشت: از اوایل سال گذشته، نزدیک به 3500 حلقه چاه مورد بازدید کارشناسان قرار گرفته است و حدود 824 چاه غیر مجاز درسال 94، در سطح استان مسدود شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه تحلیلی خبری ریوار،  امیریان مدیر عامل آب منطقه ای استان کرمانشاه  از دستور کار  برخورد جدی و محکم دستگاه های اجرایی  با حفاران غیر مجاز و مبارزه جدی برای مسدود کردن چاه های غیر مجاز  در فصل زمستان خبر داد و گفت:  این حفر های غیر مجاز در چند سال گذشته با توجه به مشکلات  که آبی و خشکسالی  از مهمترین  و بزرگ ترین تهدید برای آب های زیر زمینی در سطح  استان کرمانشاه می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه تحلیلی خبری ریوار,

 

,

امیریان مدیر عامل آب منطقه ای استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه یکی از عوامل تشدید کننده بحرانی کم آب حفر چاهای غیر مجاز است که در استان کرمانشاه قریب به 5 هزار رشته چاه اعم از عمیق و نیمه عمیق در حال فعالیت هستند که یک آمار بسیار بالا و در خور توجه است.

,

 

,

امیریان مدیر عامل آب منطقه ای استان کرمانشاه  در ادامه تصریح کرد:  بارندگی، طی 19 سال اخیر، غیر از 6 سال آن، مابقی از میانگین بارش کمتر مشاهده بوده شده است.

,

 

,

مدیر عامل آب منطقه ای استان کرمانشاه افزود: حدود 90 درصد از آب های با قابلیت شرب استانٰ در بخش های کشاورزی مصرف می شود.

,

 

,

در سطح استان 58 دشت وجود دارد که 7 دشت آن در وضعیت ممنوعه قرار خواهند داشت و می بایست به طور جدی در بحث  برخورد، با حفر چاه های غیرمجاز و اضافه برداشت  را داشته باشیم.

,

 

,

وی افزود:  آمار بیانگر این خواهد بود، که این گونه چاه های غیر مجاز باعث، نابودی منابع آب زیرزمینی بوده،  که در سال جاری جدیت بیشتری در این خصوص را خواهیم داشت وی درادامه تسریح کرد: 100 میلیارد ریال در بحث مدیریت آب استان در سال 95 مصوب شده است و برای مدیریت آب استان با بررسی سد ها و روش های نوین آبیاری کشاورزی و دیگر طرح ها، که چه کمکی به بهبود داشته های آبی استان خواهد نمود.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه