اقتصاد مقاومتی در آپارتمان عملی شد+ تصویر
یکی از اهالی شهر بومهن با کاشت برخی محصولات کشاورزی در بالکن محل زندگی خود اقتصاد مقاومتی را عملی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از اهالی شهر بومهن با ارسال تصاویری به خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی پردیس خبر گفت: من عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی را در بالکن منزلم آغاز کرده ام.
این فرد تعدادی سبد پلاستیکی میوه بجای گلدان فراهم کرده و کعتقد است با کاشت تعدادی بوته توت فرنگی، نعنای کوهی و سبزیجات خوراکی می تواند گامی بسیار کوچک در راستای تحقق عملی اقتصاد مقاومتی بردارد.
وی گفت: به خاطر علاقه ام به کار کشاورزی چند سالی است بوته های توت فرنگی را در منزل نگهداری می کنم محصول زیادی از این بوته ها به دست نمی آید اما همین بوته ها تلنگری شدند که سبزی مصرفی خودم و برخی از اطرافیانم را هم تولید بکنم.
عامل به اقتصاد مقاومتی معتقد است محصول بدست آمده از دوسبد پلاستیکی میتواند سبزی خوراکی روزانه مصرفی دو یا سه خانواده را تامین بکند.
وی تاکید کرد: اگر هر ایرانی چنین اقدامی را انجام دهد کشاورزان کمتر به تولید سبزی پرداخته و می توانند محصولات دیگری که مورد نیاز جامعه است را تولید و به بازار عرضه کنند.
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه