بازدید 26 هزار نفر از آبشار شلماش سردشت در نوروز امسال
مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سردشت گفت: در نوروز امسال 26 هزار نفر از آبشار شلماش دیدن کردند که نسبت به سال گذشته از رشد 40 درصدی برخوردار بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ " صلاح محمدی " در گفت و گو با خبرنگار بُلفَت در محل دفتر کار خود اظهار کرد: این گردشگران طبق برنامه ریزی های انجام شده در مدت حدود 2 هفته از جاذبه های بکر و طبیعی شهرستان به ویژه آبشار شلماش دیدن کردند که تنها بازدید مربوط به آبشار شلماش 26 هزار نفر بوده و نسبت به سال گذشته از رشد 40 درصدی برخوردار بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, " صلاح محمدی " در گفت و گو با خبرنگار بُلفَت در محل دفتر کار خود اظهار کرد: این گردشگران طبق برنامه ریزی های انجام شده در مدت حدود 2 هفته از جاذبه های بکر و طبیعی شهرستان به ویژه آبشار شلماش دیدن کردند که تنها بازدید مربوط به آبشار شلماش 26 هزار نفر بوده و نسبت به سال گذشته از رشد 40 درصدی برخوردار بوده است., " صلاح محمدی " در گفت و گو با خبرنگار بُلفَت در محل دفتر کار خود اظهار کرد: این گردشگران طبق برنامه ریزی های انجام شده در مدت حدود 2 هفته از جاذبه های بکر و طبیعی شهرستان به ویژه آبشار شلماش دیدن کردند که تنها بازدید مربوط به آبشار شلماش 26 هزار نفر بوده و نسبت به سال گذشته از رشد 40 درصدی برخوردار بوده است., " صلاح محمدی " در گفت و گو با خبرنگار بُلفَت در محل دفتر کار خود اظهار کرد: این گردشگران طبق برنامه ریزی های انجام شده در مدت حدود 2 هفته از جاذبه های بکر و طبیعی شهرستان به ویژه آبشار شلماش دیدن کردند که تنها بازدید مربوط به آبشار شلماش 26 هزار نفر بوده و نسبت به سال گذشته از رشد 40 درصدی برخوردار بوده است., بُلفَت, بُلفَت, بُلفَت,مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سردشت با اشاره به آمار کلی ورودی مسافرین طبق فرمول سالهای گذشته گفت: حدود 34 هزار مسافر برآورد گردیده است که نسبت به سال گذشته تقریبا 35 درصد کاهش داشته و یکی از دلایل آن بارش بارندگی های زیاد و سردی هوا بود.
, مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سردشت با اشاره به آمار کلی ورودی مسافرین طبق فرمول سالهای گذشته گفت: حدود 34 هزار مسافر برآورد گردیده است که نسبت به سال گذشته تقریبا 35 درصد کاهش داشته و یکی از دلایل آن بارش بارندگی های زیاد و سردی هوا بود., مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سردشت با اشاره به آمار کلی ورودی مسافرین طبق فرمول سالهای گذشته گفت: حدود 34 هزار مسافر برآورد گردیده است که نسبت به سال گذشته تقریبا 35 درصد کاهش داشته و یکی از دلایل آن بارش بارندگی های زیاد و سردی هوا بود., مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سردشت با اشاره به آمار کلی ورودی مسافرین طبق فرمول سالهای گذشته گفت: حدود 34 هزار مسافر برآورد گردیده است که نسبت به سال گذشته تقریبا 35 درصد کاهش داشته و یکی از دلایل آن بارش بارندگی های زیاد و سردی هوا بود., مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری, مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری,وی در مورد اقامت و نحوه اسکان مهمانان نوروزی در شهرستان اظهار کرد: در تعطیلات نوروزی میزان اقامت در هتل و مهمانپذیر مروارید و واحدی تعداد 648 نفر بوده که مسافران از 20 درصد حجم این دو مرکز استفاده کرده اند.
, وی در مورد اقامت و نحوه اسکان مهمانان نوروزی در شهرستان اظهار کرد: در تعطیلات نوروزی میزان اقامت در هتل و مهمانپذیر مروارید و واحدی تعداد 648 نفر بوده که مسافران از 20 درصد حجم این دو مرکز استفاده کرده اند., وی در مورد اقامت و نحوه اسکان مهمانان نوروزی در شهرستان اظهار کرد: در تعطیلات نوروزی میزان اقامت در هتل و مهمانپذیر مروارید و واحدی تعداد 648 نفر بوده که مسافران از 20 درصد حجم این دو مرکز استفاده کرده اند., وی در مورد اقامت و نحوه اسکان مهمانان نوروزی در شهرستان اظهار کرد: در تعطیلات نوروزی میزان اقامت در هتل و مهمانپذیر مروارید و واحدی تعداد 648 نفر بوده که مسافران از 20 درصد حجم این دو مرکز استفاده کرده اند.,دبیر ستاد خدمات سفر سردشت افزود: تعداد 1400 نفر دیگر نیز در 6 مدرسه با 35 کلاس درس که تمامی آنها تازه ساخت و با امکانات اولیه مناسب بودند اقامت داده شدند اما به دلیل سردی هوا و بارندگی زیاد امکان اقامت در کمپ های موقت وجود نداشت.
, دبیر ستاد خدمات سفر سردشت افزود: تعداد 1400 نفر دیگر نیز در 6 مدرسه با 35 کلاس درس که تمامی آنها تازه ساخت و با امکانات اولیه مناسب بودند اقامت داده شدند اما به دلیل سردی هوا و بارندگی زیاد امکان اقامت در کمپ های موقت وجود نداشت., دبیر ستاد خدمات سفر سردشت افزود: تعداد 1400 نفر دیگر نیز در 6 مدرسه با 35 کلاس درس که تمامی آنها تازه ساخت و با امکانات اولیه مناسب بودند اقامت داده شدند اما به دلیل سردی هوا و بارندگی زیاد امکان اقامت در کمپ های موقت وجود نداشت., دبیر ستاد خدمات سفر سردشت افزود: تعداد 1400 نفر دیگر نیز در 6 مدرسه با 35 کلاس درس که تمامی آنها تازه ساخت و با امکانات اولیه مناسب بودند اقامت داده شدند اما به دلیل سردی هوا و بارندگی زیاد امکان اقامت در کمپ های موقت وجود نداشت., دبیر ستاد خدمات سفر سردشت, دبیر ستاد خدمات سفر سردشت, دبیر ستاد خدمات سفر سردشت, دبیر ستاد خدمات سفر سردشت,وی در خصوص اقدامات نظارتی ستاد اجرایی، خاطر نشان کرد: در دو هفته تعطیلات، 66 مورد بازدید توسط دبیر ستاد خدمات سفر از کلیه تدارکات و امکانات پیش بینی شده به عمل آمد که در این میان 3 مورد تذکر نیز به مراکز اقامتی و گردشگری داده شد.
, وی در خصوص اقدامات نظارتی ستاد اجرایی، خاطر نشان کرد: در دو هفته تعطیلات، 66 مورد بازدید توسط دبیر ستاد خدمات سفر از کلیه تدارکات و امکانات پیش بینی شده به عمل آمد که در این میان 3 مورد تذکر نیز به مراکز اقامتی و گردشگری داده شد., وی در خصوص اقدامات نظارتی ستاد اجرایی، خاطر نشان کرد: در دو هفته تعطیلات، 66 مورد بازدید توسط دبیر ستاد خدمات سفر از کلیه تدارکات و امکانات پیش بینی شده به عمل آمد که در این میان 3 مورد تذکر نیز به مراکز اقامتی و گردشگری داده شد., وی در خصوص اقدامات نظارتی ستاد اجرایی، خاطر نشان کرد: در دو هفته تعطیلات، 66 مورد بازدید توسط دبیر ستاد خدمات سفر از کلیه تدارکات و امکانات پیش بینی شده به عمل آمد که در این میان 3 مورد تذکر نیز به مراکز اقامتی و گردشگری داده شد.,وی در رابطه با پایگاه های اطلاع رسانی راهنمای مسافرین و نحوه اطلاع رسانی به گردشگران ورودی گفت: در مبادی ورودی شهرهای سردشت، ربط و میراباد توسط جمعیت هلال احمر، شهرداران و نماینده میراث فرهنگی اقدامات اطلاع رسانی لازم صورت گرفت و در این بین 2500 اقلام تبلیغاتی شامل بروشور، نقشه و سی دی کودکانه و غیره توزیع شد.
, وی در رابطه با پایگاه های اطلاع رسانی راهنمای مسافرین و نحوه اطلاع رسانی به گردشگران ورودی گفت: در مبادی ورودی شهرهای سردشت، ربط و میراباد توسط جمعیت هلال احمر، شهرداران و نماینده میراث فرهنگی اقدامات اطلاع رسانی لازم صورت گرفت و در این بین 2500 اقلام تبلیغاتی شامل بروشور، نقشه و سی دی کودکانه و غیره توزیع شد., وی در رابطه با پایگاه های اطلاع رسانی راهنمای مسافرین و نحوه اطلاع رسانی به گردشگران ورودی گفت: در مبادی ورودی شهرهای سردشت، ربط و میراباد توسط جمعیت هلال احمر، شهرداران و نماینده میراث فرهنگی اقدامات اطلاع رسانی لازم صورت گرفت و در این بین 2500 اقلام تبلیغاتی شامل بروشور، نقشه و سی دی کودکانه و غیره توزیع شد., وی در رابطه با پایگاه های اطلاع رسانی راهنمای مسافرین و نحوه اطلاع رسانی به گردشگران ورودی گفت: در مبادی ورودی شهرهای سردشت، ربط و میراباد توسط جمعیت هلال احمر، شهرداران و نماینده میراث فرهنگی اقدامات اطلاع رسانی لازم صورت گرفت و در این بین 2500 اقلام تبلیغاتی شامل بروشور، نقشه و سی دی کودکانه و غیره توزیع شد.,محمدی به پایگاه های امداد و نجات جاده ای اشاره کرد و گفت: در این مدت 4 پایگاه اورژانس به صورت ثابت و سیار و همچنین یک پایگاه امداد و نجات در محل پلیس راه سردشت مستقر بوده است.
, محمدی به پایگاه های امداد و نجات جاده ای اشاره کرد و گفت: در این مدت 4 پایگاه اورژانس به صورت ثابت و سیار و همچنین یک پایگاه امداد و نجات در محل پلیس راه سردشت مستقر بوده است., محمدی به پایگاه های امداد و نجات جاده ای اشاره کرد و گفت: در این مدت 4 پایگاه اورژانس به صورت ثابت و سیار و همچنین یک پایگاه امداد و نجات در محل پلیس راه سردشت مستقر بوده است., محمدی به پایگاه های امداد و نجات جاده ای اشاره کرد و گفت: در این مدت 4 پایگاه اورژانس به صورت ثابت و سیار و همچنین یک پایگاه امداد و نجات در محل پلیس راه سردشت مستقر بوده است.,مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سردشت ادامه داد: در این بین کمیته ترافیک به صورت فعال نسبت به رفع ترافیک و کمیته اسکان نیز به صورت 24 ساعته آمادگی پذیرایی و اقامت مسافران را داشته است.
, مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سردشت ادامه داد: در این بین کمیته ترافیک به صورت فعال نسبت به رفع ترافیک و کمیته اسکان نیز به صورت 24 ساعته آمادگی پذیرایی و اقامت مسافران را داشته است., مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سردشت ادامه داد: در این بین کمیته ترافیک به صورت فعال نسبت به رفع ترافیک و کمیته اسکان نیز به صورت 24 ساعته آمادگی پذیرایی و اقامت مسافران را داشته است., مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سردشت ادامه داد: در این بین کمیته ترافیک به صورت فعال نسبت به رفع ترافیک و کمیته اسکان نیز به صورت 24 ساعته آمادگی پذیرایی و اقامت مسافران را داشته است., مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سردشت, مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سردشت,وی بیان کرد: در دو جلسه برگزار شده ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز 95 تعداد 10 کمیته با 2 مصوبه جهت اقامت، پذیرایی و تبلیغات پیش بینی شده بود.
, وی بیان کرد: در دو جلسه برگزار شده ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز 95 تعداد 10 کمیته با 2 مصوبه جهت اقامت، پذیرایی و تبلیغات پیش بینی شده بود., وی بیان کرد: در دو جلسه برگزار شده ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز 95 تعداد 10 کمیته با 2 مصوبه جهت اقامت، پذیرایی و تبلیغات پیش بینی شده بود., وی بیان کرد: در دو جلسه برگزار شده ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز 95 تعداد 10 کمیته با 2 مصوبه جهت اقامت، پذیرایی و تبلیغات پیش بینی شده بود.,صلاح محمدی در پایان تصریح کرد: اشکالات و موارد جزئی در هنگام فعالیت ستاد نوروزی به صورت موردی؛ روزانه پیگیری و رفع می گردید و در کل مشکلات و موارد حاد وجود نداشت.
, صلاح محمدی در پایان تصریح کرد: اشکالات و موارد جزئی در هنگام فعالیت ستاد نوروزی به صورت موردی؛ روزانه پیگیری و رفع می گردید و در کل مشکلات و موارد حاد وجود نداشت., صلاح محمدی در پایان تصریح کرد: اشکالات و موارد جزئی در هنگام فعالیت ستاد نوروزی به صورت موردی؛ روزانه پیگیری و رفع می گردید و در کل مشکلات و موارد حاد وجود نداشت., صلاح محمدی در پایان تصریح کرد: اشکالات و موارد جزئی در هنگام فعالیت ستاد نوروزی به صورت موردی؛ روزانه پیگیری و رفع می گردید و در کل مشکلات و موارد حاد وجود نداشت.,به گزارش بُلفَت، بازدید رسمی از مراکز توریستی و طبیعی شهرستان طبق برنامه از اول فروردین ماه آغاز شده است و تا 12 فروردین ماه ادامه داشت.
, به گزارش بُلفَت، بازدید رسمی از مراکز توریستی و طبیعی شهرستان طبق برنامه از اول فروردین ماه آغاز شده است و تا 12 فروردین ماه ادامه داشت., به گزارش بُلفَت، بازدید رسمی از مراکز توریستی و طبیعی شهرستان طبق برنامه از اول فروردین ماه آغاز شده است و تا 12 فروردین ماه ادامه داشت., به گزارش بُلفَت، بازدید رسمی از مراکز توریستی و طبیعی شهرستان طبق برنامه از اول فروردین ماه آغاز شده است و تا 12 فروردین ماه ادامه داشت., .,شهرستان سردشت با جمعیت 120 هزار نفر در جنوب آذربایجان غربی و هم مرز با اقلیم کردستان عراق است که به دلیل داشتند آب و هوای معتدل کوهستانی شمال بدون رطوبت ایران خوانده می شود وبه همین دلیل سالانه گردشگران زیادی را از سراسر کشور خود جذب می کند.
, شهرستان سردشت با جمعیت 120 هزار نفر در جنوب آذربایجان غربی و هم مرز با اقلیم کردستان عراق است که به دلیل داشتند آب و هوای معتدل کوهستانی شمال بدون رطوبت ایران خوانده می شود وبه همین دلیل سالانه گردشگران زیادی را از سراسر کشور خود جذب می کند., شهرستان سردشت با جمعیت 120 هزار نفر در جنوب آذربایجان غربی و هم مرز با اقلیم کردستان عراق است که به دلیل داشتند آب و هوای معتدل کوهستانی شمال بدون رطوبت ایران خوانده می شود وبه همین دلیل سالانه گردشگران زیادی را از سراسر کشور خود جذب می کند., شهرستان سردشت با جمعیت 120 هزار نفر در جنوب آذربایجان غربی و هم مرز با اقلیم کردستان عراق است که به دلیل داشتند آب و هوای معتدل کوهستانی شمال بدون رطوبت ایران خوانده می شود وبه همین دلیل سالانه گردشگران زیادی را از سراسر کشور خود جذب می کند.,

,
,
,
,

,
,
,
,

,
,
,
, انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه