اسکان 11 هزار 500 نفر مسافر در مدارس دلیجان
مدیر آموزش و پرورش دلیجان گفت: با پایان یافتن تعطیلات نوروز 11 هزار و 500 نفر مسافر اعم از فرهنگی ، کارکنان دولت و مشاغل آزاد در مدارس شهرستان اسکان داده شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت اله فدایی، مدیر آموزش و پرورش دلیجان، در گفتگو با خبرنگار پیام دلیجان گفت: طرح اسکان مسافران نوروزی در آموزش و پرورش شهرستان دلیجان همزمان با سراسر کشور از روز پنج شنبه 27 اسفند ماه سال 94 آغاز و تا 13 فروردین ادامه داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان,,
فدایی اظهار کرد: از ابتدای تعطیلات نوروزی تا پایان تعطیلات 1 هزار و 500 نفر مسافر در مراکز اسکان فرهنگیان شهرستان دلیجان اسکان یافته اند.
,,
وی با اشاره به اینکه شهرستان دلیجان جاذبه های فراوان گردشگری و تاریخی دارد ادامه داد: تعداد پذیرش مسافران نوروزی ستاد اسکان آموزش و پرورش شهرستان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد را داشته است.
,

, مدیر آموزش و پرورش شهرستان دلیجان گفت: به طور متوسط 65 درصد میهمانان نوروزی اسکان یافته در ستاد اسکان آموزش و پرورش شهرستان دلیجان را فرهنگیان و 35 درصد مابقی را سایر اقشار تشکیل می دهند.
,,
فدایی با اشاره به اینکه تعداد 12 آموزشگاه با 138 کلاس برای اسکان مسافران در شهرستان در نظر گرفته شده بود اظهار کرد: دو آموزشگاه امام سجاد(ع) و فدک اندیشه به عنوان آموزشگاه درجه الف و 10 آموزشگاه نیز به عنوان درجه ب معرفی شده بود.
,,
وی در پایان از زحمات و تلاش های تمامی عوامل اجرایی ، مدیران و سرایداران مدارس طرح اسکان نوروزی تقدیر و تشکر کرد.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه