مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان:

طرح هادی در ۶۹۸ روستای آذربایجان شرقی اجرا شده است

طرح هادی در ۶۹۸ روستای آذربایجان شرقی اجرا شده است
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی گفت: طرح هادی در ۶۹۸ روستای استان اجرایی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، حافظ باباپور پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از مهم ترین وظایف و رسالت های بنیاد مسکن تهیه و اجرای طرح هادی در تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان است و بر همین اساس طرح هادی ۶۹۸ روستا از یک هزار و ۹۵۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان شرقی اجرایی شده و نزدیک به ۲۲۴ هزار خانوار از مزایای آن بهره مند شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی از طرح های هادی روستایی با عنوان طرح های جامع شهری در ابعاد کوچک تر یاد کرد و افزود: این طرح ها مبنا و پایه کار در انجام فعالیت های دستگاه های خدمات رسان در روستاها محسوب می شوند و اگر روستایی دارای طرح هادی نباشد، نمی تواند از نعت گاز وآب وبرق وسایر امکانات مناسب برخوردار شوند.
 

,
,

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی تصریح کرد: اجرای طرح هادی در ۱۵۳ روستای دیگر استان نیز در مرحله ساخت است و در این بین اصطلاح معبر اصلی روستاها با استفاده از سنگ فرش و مصالح بومی در اولویت قرار دارد و درصورت تامین اعتبار لازم تمام طرح های نیمه تمام بنیاد مسکن آذربایجان شرقی تا شش ماهه اول سال جاری به اتمام خواهد رسید.
 

,
,

باباپور خاطر نشان کرد: برنامه‌ریزی برای مشارکت مردم روستایی در تهیه و اجرای طرح هادی، بهبود وضعیت اقتصادی روستاها از طریق تسهیلات تولیدی، اشتغال و نظارت و توسعه کالبدی روستاها و توجه ویژه به منظور توسعه مسکن مردم روستایی، تامین و توزیع عادلانه امکانات اجتماعی و ارتقای درآمد مردم روستایی از عمده اهداف اجرای طرح‌های هادی به شمار می‌رود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه