اولین کارگروه گلزارهای شهدای چهارمحال و بختیاری برگزار شد

اولین کارگروه گلزارهای شهدای چهارمحال و بختیاری برگزار شد
اولین کارگروه گلزارهای شهدای استان در سال ۹۵ با حضور معاون عمرانی استاندار، مدیرکل بنیادشهید و امورایثارگران استان و اعضای کارگروه، در دفتر معاون عمرانی استاندار برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  بام ایران خبر، اولین کارگروه گلزارهای شهدای استان در سال ۹۵ با حضور معاون عمرانی استاندار، مدیرکل بنیادشهید و امورایثارگران استان و اعضای کارگروه، در دفتر معاون عمرانی استاندار برگزار شد.

قدرت‌الله رئیسی مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران ضمن تبریک سال نو و ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها گفت: با توجه به کمبود اعتبارات در سال گذشته، تمام توان خود را به کار گرفتیم تا گلزارهای شهدایی که مشکلات بیشتری نسبت به دیگر گلزارها دارند ساماندهی شود.

وی به مشکلات عدیده گلزارهای شهدای هفشجان، نقنه، گندمان، کران و دو گلزار شهدای گمنام شهرهای چلگرد و سورشجان اشاره کرد و افزود: بازسازی و ساماندهی این گلزارها نیاز به عزم و توجه بیشتر تمام مسئولین دارد.

رئیسی اظهار کرد: شهدا، دین بزرگی بر گردن تک تک ما دارند و ساماندهی گلزارهای شهدا موجب تقویت فضای فرهنگی در جامعه می‌شود.

گودرز امیری معاون عمرانی استاندار با تبریک سال نو، اولین جلسه در سال جدید با نام شهدا را به فال نیک گرفت و گفت: مشکلات موجود در چند گلزار شهدا در سطح استان در اولویت کاری ما قرار دارد و تلاش می کنیم در سال جدید در جهت رفع این مشکلات تمام تلاش خود را به کار بگیریم.

در ادامه؛ مشکلات گلزارهای شهدای شهر سورشجان، روستای کران، شهر نقنه، روستای تگرگ آب، شهر هفشجان، روستای تنکلوره، دستنا، قلعه ممکا، سناگان و همچنین ساماندهی قبور شهدای منا و مدافع حرم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

از مصوبات این کارگروه، نصب روشنایی گلزار شهدای سورشجان تا پایان اردیبهشت، رفع مشکلات جاده گلزار شهدای روستا کران تا پایان خردادماه، ایجاد جاده دسترسی گلزار شهدای روستای تگرگ آب تا پایان اردیبهشت، انتخاب پیمانکار و شروع کار گلزار شهدای تنکلوره، بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه