باغات سیفی امیراباد بوکان یک هفته پس از طغیان سیمینه رود+تصاویر
با فرو کش کردن طغیان سیمینه رود که بعد از گذشت 30 سال به وقوع پیوست میزان خسارات این سیلاب به زمین های حریم این رودخانه که در سایه تجاوز به حریم آن صورت گرفت بیشتر مشخص شد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کانی پرس، با فرو کش کردن طغیان سیمینه رود که بعد از گذشت 30 سال به وقوع پیوست میزان خسارات این سیلاب به زمین های حریم این رودخانه که در سایه تجاوز به حریم آن صورت گرفت بیشتر مشخص شد
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کانی پرس، با فرو کش کردن طغیان سیمینه رود که بعد از گذشت 30 سال به وقوع پیوست میزان خسارات این سیلاب به زمین های حریم این رودخانه که در سایه تجاوز به حریم آن صورت گرفت بیشتر مشخص شد, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کانی پرس، با فرو کش کردن طغیان سیمینه رود که بعد از گذشت 30 سال به وقوع پیوست میزان خسارات این سیلاب به زمین های حریم این رودخانه که در سایه تجاوز به حریم آن صورت گرفت بیشتر مشخص شد, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس, با فرو کش کردن طغیان سیمینه رود که بعد از گذشت 30 سال به وقوع پیوست میزان خسارات این سیلاب به زمین های حریم این رودخانه که در سایه تجاوز به حریم آن صورت گرفت بیشتر مشخص شد,باغات سیفی امیرآباد بوکان در حاشیه رودخانه سیمینه رود با تولید سالیانه بیش از 2هزار 700 تن سبزی مهم ترین منبع تولید سیفی جات در منطقه به شمار می رود که طی چند روز گذشته و با طغیان سیمینه رود دچار خسارت جدی شد.
تا پیش از وقوع طغیان سیمینه رود در چند روز گذشته شاهد کوهی از نخاله های ساختمانی در حاشیه رودخانه بودیم که به گفته ساکنان منطقه امیر آباد این اقدام از سوی کسانی صورت می گیرد که عمدا اقدام به تخلیه نخاله های ساختمانی در حریم این رودخانه می کردند تا در اینده ای نزدیک بتوانند از انان به عنوان زمین کشاورزی استفاده کنند.
در این میان نهاد ها و سازمان های که وظیفه حفاظت از رودخانه سیمینه رود را برعهده دارند انچنان که باید و شاید نتوانستند از حریم این رود محافظت کنند تا در وقوع حوادثی همچون طغیان رودخانه از بروز خسارت های جدی به بهترین زمین های کشاورزی شهرستان جلوگیری کنند.
هرچند فرماندار بوکان در سال 94 و در جریان بازدید های مشترک اکیپ ده گردشی از برخورد قاطع با رها کنندگان نخاله های ساختمانی در حاشیه شهر خبر داده بود ولی متاسفانه این مهم در مورد حاشیه این رودخانه عملی نشود تا با طغیان آن شاهد بروز خسارات جدی به باغات سیفی حریم سیمینه رود باشیم.
حسن یکی از سبزی کاران ضلع جنوبی سیمینه رود در این مورد به خبر نگار کانی پرس گفت: بارها شاهد تخلیه نخاله های ساختمانی در بستر رودخانه بودیم که همین موضوع در طغیان چند رور گذشته این رودخانه باعث بروز خسارات جدی به زمین های کشاورزی حاشیه آن شده است.
وی افزود: تنها منبع درامد ما از همین زمین های چند صد متری است که متاسفانه سیلاب باعث تخریب کامل انها شده است.
به گفته حسن؛ بارش شدید باران و سیلابی شدن سیمینه رود در هفتم فروردین برای وی شروع فصل بدبختی خواهد بود.
وی تصریح کرد: بارش باران همیشه وجود داشته و باران مساوی است با برکت و رحمت از سوی خدا و هر کشاورزی حتی با یک قطره آب باران دلخوش می شود اما متاسفانه به علت کوچک شدن حریم رودخانه و طغیان آن همه بدبختیش برای ما بود.
این سبزی کار 50 ساله در پایان با بیان اینکه بخش قابل توجهی از سرمایه و دارایی خود را در پی بارش باران و وقوع سیل از دست داده است، خواستار توجه و حمایت مسئولان شهرستانی برای افراد آسیب دیده شد.
ماهم مثل کاک حسن منتظریم تا ببینیم مسئولان از این به بعد چه برنامه های را برای حفاظت از حریم این رود انجام خواهند داد تا در صورت طغیان دوباره سیمینه رود شاهد کاهش خسارت ها به بهترین و حاصل خیز ترین زمین های بوکان باشیم.








باغات سیفی امیرآباد بوکان در حاشیه رودخانه سیمینه رود با تولید سالیانه بیش از 2هزار 700 تن سبزی مهم ترین منبع تولید سیفی جات در منطقه به شمار می رود که طی چند روز گذشته و با طغیان سیمینه رود دچار خسارت جدی شد.
, باغات سیفی امیرآباد بوکان در حاشیه رودخانه سیمینه رود با تولید سالیانه بیش از 2هزار 700 تن سبزی مهم ترین منبع تولید سیفی جات در منطقه به شمار می رود که طی چند روز گذشته و با طغیان سیمینه رود دچار خسارت جدی شد., باغات سیفی امیرآباد بوکان در حاشیه رودخانه سیمینه رود با تولید سالیانه بیش از 2هزار 700 تن سبزی مهم ترین منبع تولید سیفی جات در منطقه به شمار می رود که طی چند روز گذشته و با طغیان سیمینه رود دچار خسارت جدی شد.,تا پیش از وقوع طغیان سیمینه رود در چند روز گذشته شاهد کوهی از نخاله های ساختمانی در حاشیه رودخانه بودیم که به گفته ساکنان منطقه امیر آباد این اقدام از سوی کسانی صورت می گیرد که عمدا اقدام به تخلیه نخاله های ساختمانی در حریم این رودخانه می کردند تا در اینده ای نزدیک بتوانند از انان به عنوان زمین کشاورزی استفاده کنند.
, تا پیش از وقوع طغیان سیمینه رود در چند روز گذشته شاهد کوهی از نخاله های ساختمانی در حاشیه رودخانه بودیم که به گفته ساکنان منطقه امیر آباد این اقدام از سوی کسانی صورت می گیرد که عمدا اقدام به تخلیه نخاله های ساختمانی در حریم این رودخانه می کردند تا در اینده ای نزدیک بتوانند از انان به عنوان زمین کشاورزی استفاده کنند., تا پیش از وقوع طغیان سیمینه رود در چند روز گذشته شاهد کوهی از نخاله های ساختمانی در حاشیه رودخانه بودیم که به گفته ساکنان منطقه امیر آباد این اقدام از سوی کسانی صورت می گیرد که عمدا اقدام به تخلیه نخاله های ساختمانی در حریم این رودخانه می کردند تا در اینده ای نزدیک بتوانند از انان به عنوان زمین کشاورزی استفاده کنند.,در این میان نهاد ها و سازمان های که وظیفه حفاظت از رودخانه سیمینه رود را برعهده دارند انچنان که باید و شاید نتوانستند از حریم این رود محافظت کنند تا در وقوع حوادثی همچون طغیان رودخانه از بروز خسارت های جدی به بهترین زمین های کشاورزی شهرستان جلوگیری کنند.
, در این میان نهاد ها و سازمان های که وظیفه حفاظت از رودخانه سیمینه رود را برعهده دارند انچنان که باید و شاید نتوانستند از حریم این رود محافظت کنند تا در وقوع حوادثی همچون طغیان رودخانه از بروز خسارت های جدی به بهترین زمین های کشاورزی شهرستان جلوگیری کنند., در این میان نهاد ها و سازمان های که وظیفه حفاظت از رودخانه سیمینه رود را برعهده دارند انچنان که باید و شاید نتوانستند از حریم این رود محافظت کنند تا در وقوع حوادثی همچون طغیان رودخانه از بروز خسارت های جدی به بهترین زمین های کشاورزی شهرستان جلوگیری کنند.,هرچند فرماندار بوکان در سال 94 و در جریان بازدید های مشترک اکیپ ده گردشی از برخورد قاطع با رها کنندگان نخاله های ساختمانی در حاشیه شهر خبر داده بود ولی متاسفانه این مهم در مورد حاشیه این رودخانه عملی نشود تا با طغیان آن شاهد بروز خسارات جدی به باغات سیفی حریم سیمینه رود باشیم.
, هرچند فرماندار بوکان در سال 94 و در جریان بازدید های مشترک اکیپ ده گردشی از برخورد قاطع با رها کنندگان نخاله های ساختمانی در حاشیه شهر خبر داده بود ولی متاسفانه این مهم در مورد حاشیه این رودخانه عملی نشود تا با طغیان آن شاهد بروز خسارات جدی به باغات سیفی حریم سیمینه رود باشیم., هرچند فرماندار بوکان در سال 94 و در جریان بازدید های مشترک اکیپ ده گردشی از برخورد قاطع با رها کنندگان نخاله های ساختمانی در حاشیه شهر خبر داده بود ولی متاسفانه این مهم در مورد حاشیه این رودخانه عملی نشود تا با طغیان آن شاهد بروز خسارات جدی به باغات سیفی حریم سیمینه رود باشیم.,
حسن یکی از سبزی کاران ضلع جنوبی سیمینه رود در این مورد به خبر نگار کانی پرس گفت: بارها شاهد تخلیه نخاله های ساختمانی در بستر رودخانه بودیم که همین موضوع در طغیان چند رور گذشته این رودخانه باعث بروز خسارات جدی به زمین های کشاورزی حاشیه آن شده است.
وی افزود: تنها منبع درامد ما از همین زمین های چند صد متری است که متاسفانه سیلاب باعث تخریب کامل انها شده است.
وی افزود: تنها منبع درامد ما از همین زمین های چند صد متری است که متاسفانه سیلاب باعث تخریب کامل انها شده است., حسن یکی از سبزی کاران ضلع جنوبی سیمینه رود در این مورد به خبر نگار کانی پرس گفت: بارها شاهد تخلیه نخاله های ساختمانی در بستر رودخانه بودیم که همین موضوع در طغیان چند رور گذشته این رودخانه باعث بروز خسارات جدی به زمین های کشاورزی حاشیه آن شده است.
وی افزود: تنها منبع درامد ما از همین زمین های چند صد متری است که متاسفانه سیلاب باعث تخریب کامل انها شده است.,
,
به گفته حسن؛ بارش شدید باران و سیلابی شدن سیمینه رود در هفتم فروردین برای وی شروع فصل بدبختی خواهد بود.
, به گفته حسن؛ بارش شدید باران و سیلابی شدن سیمینه رود در هفتم فروردین برای وی شروع فصل بدبختی خواهد بود., به گفته حسن؛ بارش شدید باران و سیلابی شدن سیمینه رود در هفتم فروردین برای وی شروع فصل بدبختی خواهد بود., .,
وی تصریح کرد: بارش باران همیشه وجود داشته و باران مساوی است با برکت و رحمت از سوی خدا و هر کشاورزی حتی با یک قطره آب باران دلخوش می شود اما متاسفانه به علت کوچک شدن حریم رودخانه و طغیان آن همه بدبختیش برای ما بود.
, وی تصریح کرد: بارش باران همیشه وجود داشته و باران مساوی است با برکت و رحمت از سوی خدا و هر کشاورزی حتی با یک قطره آب باران دلخوش می شود اما متاسفانه به علت کوچک شدن حریم رودخانه و طغیان آن همه بدبختیش برای ما بود., وی تصریح کرد: بارش باران همیشه وجود داشته و باران مساوی است با برکت و رحمت از سوی خدا و هر کشاورزی حتی با یک قطره آب باران دلخوش می شود اما متاسفانه به علت کوچک شدن حریم رودخانه و طغیان آن همه بدبختیش برای ما بود.,
این سبزی کار 50 ساله در پایان با بیان اینکه بخش قابل توجهی از سرمایه و دارایی خود را در پی بارش باران و وقوع سیل از دست داده است، خواستار توجه و حمایت مسئولان شهرستانی برای افراد آسیب دیده شد.
, این سبزی کار 50 ساله در پایان با بیان اینکه بخش قابل توجهی از سرمایه و دارایی خود را در پی بارش باران و وقوع سیل از دست داده است، خواستار توجه و حمایت مسئولان شهرستانی برای افراد آسیب دیده شد., این سبزی کار 50 ساله در پایان با بیان اینکه بخش قابل توجهی از سرمایه و دارایی خود را در پی بارش باران و وقوع سیل از دست داده است، خواستار توجه و حمایت مسئولان شهرستانی برای افراد آسیب دیده شد., .,ماهم مثل کاک حسن منتظریم تا ببینیم مسئولان از این به بعد چه برنامه های را برای حفاظت از حریم این رود انجام خواهند داد تا در صورت طغیان دوباره سیمینه رود شاهد کاهش خسارت ها به بهترین و حاصل خیز ترین زمین های بوکان باشیم.
, ماهم مثل کاک حسن منتظریم تا ببینیم مسئولان از این به بعد چه برنامه های را برای حفاظت از حریم این رود انجام خواهند داد تا در صورت طغیان دوباره سیمینه رود شاهد کاهش خسارت ها به بهترین و حاصل خیز ترین زمین های بوکان باشیم., ماهم مثل کاک حسن منتظریم تا ببینیم مسئولان از این به بعد چه برنامه های را برای حفاظت از حریم این رود انجام خواهند داد تا در صورت طغیان دوباره سیمینه رود شاهد کاهش خسارت ها به بهترین و حاصل خیز ترین زمین های بوکان باشیم.,,

,
,
,

,
,
,

,
,
,

,
,
,

,
,
,

,
,
,

,
,
,

,
,
,
ارسال دیدگاه