رئیس گشتهای سیار تعزیرات حکومتی کرمانشاه:

1158 مورد بازرسی از واحدهای صنفی کرمانشاه انجام شد

1158 مورد بازرسی از واحدهای صنفی کرمانشاه انجام شد
رئیس گشتهای سیار تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: در طول اجرای طرح نوروزی یک هزار و 158 مورد بازرسی از واحدهای صنفی استان به عمل آمده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا گودرز فهیمی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پاک پرس، اظهار داشت: در بازه زمانی شانزدهم اسفند تا چهاردهم فروردین و در راستای طرح نظارتی سفرهای نوروزی، گشتهای مشترک با همکاری بازرسان و کارشناسان ادارات صنعت و معدن، مرکز بهداشت، اتاق اصناف، میراث فرهنگی، انتظامی و دیگر دستگاه های متولی نسبت به رصد بازار نوروزی اقدام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اک پر,

 

,

رئیس گشتهای سیار تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در طول این مدت با واحدهای صنفی متخلف مطابق قانون برخورد شده گفت: در این راستا 309 اکیپ گشت مشترک یک هزار و 158 بازرسی را از واحدهای صنفی به عمل آوردند.

,

 

,

فهیمی میزان محکومیت ها را بیش از 232 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: در این میان 505 واحد صنفی متخلف در سطح استان شناسایی شده که 135 مورد از پرونده های مذکور مختومه و مابقی در دست کارشناسی است.

,

 

,

وی بیان کرد: بیشترین تخلفات مشاهده شده در طول اجرای طرح نظارت نوروزی مواردی از قبیل عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور و عدم رعایت نکات بهداشتی بوده است.

,

 

,

رئیس گشتهای سیار تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی پس از اتمام طرح مذکور به صورت مستمر در بازار حضور می یابد و کمغاکان با متخلفین برخورد می کند.

,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه