صبح امروز؛

بازدید مسئولین خدابنده از مرکز توانبخشی پویش کرسف+تصاویر

بازدید مسئولین خدابنده از مرکز توانبخشی پویش کرسف+تصاویر
جمعی از مسئولین شهرستان خدابنده به همراه معاون مرکز توانبخشی بهزیستی استان زنجان از مرکز نگهداری شبانه روزی معلولین ذهنی دختران بالای 14 سال در شهر کرسف از توابع بخش مرکزی این شهرستان بازدید کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اشراق24، امروز میرزایی معاون فرماندار،نصیری رئیس اداره بهزیستی،میرمحمدی فرمانده حوزه خدیجه کبری(س)بسیج خواهران قیدار به همراه میرزائی معاون مرکز توانبخشی بهزیستی استان زنجان از مرکز نگهداری شبانه روزی معلولین ذهنی دختران بالای 14 سال در شهر کرسف از توابع بخش مرکزی این شهرستان بازدید کردند و با توزیع هدایایی از آنها دلجویی کردند و از نزدیک در جریان مشکلات این مرکز قرار گرفتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق24,

لازم به ذکر است که این مرکز توانبخشی از سال 87به همت بهزیستی شهرستان خدابنده راه اندازی شده است و با تامین هزینه توسط دادن یارانه از اداره بهزیستی این شهرستان به بخش خصوصی که عهدار اداره این مرکز است به فعالیت خود ادامه می دهد.

,

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

انتهای پیام/

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه