در لرستان رخ داد؛
کلاهبرداری از یک فروشنده فرش
رئیس پلیس آگاهی استان؛ از دستگیری اعضای باند و کشف یک میلیارد و 150 میلیون ریال کلاهبرداری خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک؛ سرهنگ " عباس نظری " گفت : یک فروشنده فرش به پلیس آگاهی استان مراجعه و اعلام داشت چند نفر با ترفند های متقلبانه تعداد 33 تخته تابلو فرش به مبلغ یک میلیارد و 150 میلیون ریال از وی کلاهبرداری کرده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک؛ ,وی افزود : ماموران پلیس آگاهی استان با تشکیل اکیب ویژه موضوع را در دستور کار خود قرار داده و با کارهای اطلاعاتی گسترده ، سر باند اصلی را در خرم آباد شناسایی و دستگیر کردند.
,رئیس پلیس آگاهی لرستان اظهار داشت : متهم در بازجویی به عمل آمده به جرم خود با همدستی دو نفر اعتراف ، که ماموران آگاهی در عملیاتی غافلگیرانه هر دو نفر اعضای این باند را دستگیر کردند.
,نظری گفت : با کشف یک میلیارد و 150 میلیون ریال کلاهبرداری ، سه نفر اعضای باند ، همراه پرونده تحویل مراجع قضائی شدند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه