حمله داعش به پاسگاه مرزی ترکیه؛
مجروح شدن یک سرباز ترک در حمله به پاسگاه مرزی "غازی عنتاب"
پاسگاه مرزی "اوغوزالی"، در "غازی عنتاب" ترکیه، مورد اصابت خمپاره های داعش قرار گرفت و در اثر این حمله یک سرباز مجروح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، پاسگاه مرزی "اوغوزالی"، در "غازی عنتاب" ترکیه، که قبلا نیز یک کشته داده، مورد اصابت خمپاره های گروهک داعش قرار گرفت. این خمپاره ها، از سوی مقر داعش در نزدیکی مرز سوریه، به سوی پاسگاه پرتاب شد که در اثر اصابت 2 خمپاره و یک توپ جنگی، یک سرباز ترک، مجروح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,,
بعد از اصابت خمپاره ها و توپ داعش به پاسگاه مرزی ترکیه،سربازان ترک با هویتزر های طوفان، به مواضع داعش حمله نمودند.
,,
دیشب در ساعات شبانه، از مواضع داعش در منطقه "چوبان بی" وابسته به شهر "حلب" سوریه که نزدیک به 2 سال است در تصرف داعش است، به سوی پاسگاه مرزی ترکیه در "غازی عنتاب"، حمله شد که در اثر انفجارها، یک سرباز که هویتش اعلام نگردیده، به صورت سطحی مجروح شد.
,,
سرباز مجروح شده پس از انتقال به بیمارستان، به صورت سرپایی مداوا و مرخص شد. سربازان ترک که بر اساس قوانین بین الملل به علت پرتاب توپ و خمپاره از آن سوی مرز، حق درگیری داشتند، مقابل به مثل نموده و مواضع داعش را مورد هدف قرار دادند.
,,
گفتنی است، درگیری ها تا صبح ادامه یافته است و نیروهای امنیتی ترک، در مرز "غازی عنتاب"، تدابیر شدید امنیتی اتخاذ نموده اند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه