شهردار شهرضا:

کشتارگاه دام شهرضا به بخش خصوصی واگذار می‌شود

کشتارگاه دام شهرضا به بخش خصوصی واگذار می‌شود
شهردار شهرضا گفت: براساس اصل 44 قانون اساسی، کشتارگاه دام شهرضا به بخش خصوصی واگذار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شهرضانیوز، رحیم جافری در جلسه شورای اسلامی شهرستان که با هدف سلامتی گوشت شهرستان و بهداشت کشتارگاه برگزار شد، اظهار کرد: نگاه در شهرستان باید متناسب با سیاست‌های کلی دولت باشد و در این راستا باید بخش خصوصی وارد میدان شود.
وی افزود: اصل ۴۴ قانون اساسی که یکی از خواسته‌های مقام معظم رهبری است باید در شهرستان اجرایی شود و از ورود بخش خصوصی باید در پروژه‌ها استقبال کنیم.
شهردار شهرضا با اشاره به بازدید از کشتارگاه شهرضا، گفت: یکی از تمیزترین و بهداشتی‌ترین کشتارگاه‌های دام در استان، کشتارگاه شهرضا است.
وی بان کرد: انتقال گوشت از کشتارگاه تا مغازه‌های قصابی سطح شهر بر عهده شهرداری نسیت اما شهرداری شهرضا این کار را انجام می‌دهد.
جافری با اشاره به مکانیزه شدن شهرداری‌ها، اظهار کرد: جامعه باید براساس اصول الکترونیک و واگذاری کارها به بخش خصوصی اداره شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهرضانیوز,
,
,
,
,

کشتارگاه شهرضا یکی از کشتارگاه‌های برتر استان است
عضو شورای اسلامی شهر شهرضا در ادامه جلسه با تأکید بر خصوصی‌سازی اقدامات شهرداری، گفت: وظیفه اعضای شورای اسلامی شهر دفاع از حقوق مردم است.
حجت‌الاسلام مصطفی فرزانه افزود: کتارگاه دام شهرضا دارای مشکلات و معضلاتی است و برای شهرداری هزینه‌بر است.
وی با اشاره به اینکه کشتارگاه شهرضا باید استانداردسازی شود، افزود: شورای شهر باید خصوصی‌سازی کشتارگاه را مصوب کند و به شهردار ابلاغ کند.
عضو شورای اسلامی شهر شهرضا بیان کرد: کشتارگاه مکانی است که با خوراک مردم در ارتباط است و باید نظارت بر روی آن افزایش پیدا کند.
وی تصریح کرد: هر زمان مسئولان شهر با همدیگر هماهنگ بودند بازوی نظارت قوی‌تر شده و کیفیت غذایی که به مردم داده می‌شود، افزایش پیدا می‌کند و هر زمان فاصله ایجاد شده راه تخلف بازتر می‌شود.
فرزانه با بیان اینکه بخش خصوصی باید تمهیداتی بیاندیشد تا از وردو تا خروج دام ککنترل شود، اظهار کرد: از نظر تمیزی و نظارتی کشتارگاه شهرضا یکی از کشتارگاه‌های برتر استان است.

, کشتارگاه شهرضا یکی از کشتارگاه‌های برتر استان است,
,
,
,
,
,
,

لزوم صنعتی شدن کشتارگاه دام شهرضا
حمیدرضا امیری در جلسه شورای اسلامی شهرستان که با هدف سلامتی گوشت شهرستان و بهداشت کشتارگاه برگزار شد، اظهار کرد: باید کشتارگاه نیمه صنعتی شهرستان شهرضا به کشتارگاه صنعتی تبدیل شود.
وی افزود: در بحث صنعتی کردن کشتارگاه نیاز به سخت‌افزار و نرم‌افزارهایی داریم که متأسفانه در بخش نرم‌افزار هیچ اقدامی نشده است.
رئیس اداره دامپزشکی شهرضا گفت: یکی از ملزومات بسته‌بندی گوشت، عدم کشتار دام بر روی زمین است، اگر گوشت بر روی خط کشتار شود آلودگی آن کمتر و مدت ماندگاری آن حتی تا یکسال می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه در وضعیت کوره لاشه‌سوز در کشتارگاه اقدامی نشده است، افزود: سالن کشتار تمیز و کثیف باید از همه جداسازی شود.
امیری بیان کرد: اتاق پیش سرد کشتارگاه در سال گذشته راه‌اندازی شد اما تاکنون از آن استفاده‌ای نشده است و ضرورت دارد برای جلوگیری از بیماری تب کریمه کنگو گوشت تا ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد بماند.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در کشتارگاه شهرضا، اظهار کرد: محوطه‌سازی، دیوارکشی و حصارکشی، نصب دوربین و اصلاح محل نگهداری دام انجام شده است.
رئیس اداره دامپزشکی شهرضا با اشاره به واگذاری کشتارگاه دام شهرضا به بخش خصوصی، گفت: واگذاری کشتارگاه از سوی شهرداری به بخش خصوصی اقدام مناسبی است اما باید دقیق و با مطالعه باشد تا برای جمعیت ۱۵۰ هزار نفری شهرستان مشکلات بهداشتی به وجود نیاید.
وی با تأکید بر اینکه شخص پیمانکار باید موظف به رعایت اقدامات بهداشتی باشد، افزود: شخص پیمانکار باید ضوابط اولیه را رعایت کند و وسایل و تجهیزات اولیه را از نظر اداره دامپزشکی دارا باشد.
امیری با اشاره به نصب لیبل بر روی گوشت ذبح شده، گفت: شهرستان شهرضا در استان جزو نخستین شهرستان‌هایی بود که برچسب بهداشتی بودن را بر روی گوشت نصب کرد.
وی با بیان اینکه از سال ۹۰ تاکنون آمار کشتار دام در کشتارگاه صددرصد افزایش پیدا کرده است، افزود: چون اتاق پیش سرد هنوز در کشتارگاه راه‌اندازی نشده است حق کشتار برای دیگر شهرستان‌ها مجاور را نداریم.
رئیس اداره دامپزشکی شهرضا با اشاره به لزوم رفع مشکل فاضلاب کشتارگاه، بیان کرد: وضعیت تجهزات کشتارگاه باید صنعتی شود و خط ریلی کشتار دام برای صنایع بسته‌بندی گوشت ایجاد شود.
وی با بیان اینکه شخصی که کشتارگاه را اجاره می‌کند باید توانایی انجام این کار را داشته باشد، تصریح کرد: از سال ۹۰ تاکنون معایب کشتارگاه احصا شد و تاکنون تعدادی از آنها برطرف شده و بعضی مشکلات هنوز باقی مانده است.
امیری افزود: دید استانی و کشوری به کشتارگاه شهرضا است و باید این کشتارگاه جوابگوی شهرهای همجوار باشد.

, لزوم صنعتی شدن کشتارگاه دام شهرضا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

ارتقای وضعیت بهداشتی کشتارگاه شهرضا به‌طور جدی پی‌گیری می‌شود
کریم ابوالحسنی عصر امروز در جلسه شورای شهرستان که با هدف بهداشت گوشت و کشتارگاه دام شهرضا برگزار شد، اظهار کرد: در تنظیم قرارداد کشتارگاه شهرداری شهرضا از سایر شهرستان‌ها الگوگیری شده است.
وی با اشاره به اینکه در قرارداد بخش خصوصی امکان نظارت محیط زیست، شبکه بهداشت و درمان و دامپزشکی وجود دارد، افزود: اتاق پیش سرد کشتارگاه آماده است و به محض اینکه پیمانکار بر اساس متن قرارداد اقدام به تشکیل گروه سلاخ کند، امکان استفاده از این اتاق پیش سرد فراهم می شود.
مسئول کشتارگاه دام شهرداری شهرضا گفت: این محل، با ظرفیت تعداد ۶۶۸ رأس دام سبک و ۲۴ رأس دام سنگین به منظور قرنطینه لاشه‌های کشتار شده جهت حصول اطمینان از سلامت گوشت انجام شده است.
وی با تأکید براینکه وضعیت ایمنی کشتارگاه و وضعیت بهداشتی آن ارتقاء یافته است، بیان کرد: در حال حاضر اتاق پیش سرد نیازمند یک ژنراتور است تا در مواقع قطع برق این اتاق از مدار خارج نشود.
ابوالحسنی با اشاره به اینکه فاصله زمانی بین بارگیری گوشت در ماشین حمل گوشت تا تخلیه آن در مغازه نیم ساعت است، تصریح کرد: سکوهای کشتارگاه ایزوله شده است و درختکاری در محوطه کشتارگاه انجام می‌شود.

, ارتقای وضعیت بهداشتی کشتارگاه شهرضا به‌طور جدی پی‌گیری می‌شود,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه