کارشناس مسائل اقتصادی کشور:
بی برنامگی دولت در حذف یارانه ها موجب نارضایتی مردم می شود
کارشناس مسائل اقتصادی کشور گفت: دولت باید برای منابع حاصل از حذف یارانه 24 میلیون نفر برنامه داشته باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک؛ محمد علیزاده؛ عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد لرستان در خصوص حذف یارانه 24 میلیون نفر گفت: دولت باید برای منابع حاصل از حذف یارانه 24 میلیون نفر برنامه داشته باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک؛, محمد علیزاده؛ عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد لرستان در خصوص حذف یارانه 24 میلیون نفر گفت: دولت باید برای منابع حاصل از حذف یارانه 24 میلیون نفر برنامه داشته باشد.,وی گفت: اگر قرار است درآمد حاصل از حذف یارانه ها بر اقتصاد تاثیر داشته باشد باید بررسی شود که منابع حاصل از آن به کدام بدنه کشور سرازیر می شود.
,عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد لرستان اظهار کرد: اگر منابع در آمدی حاصله در بخش تولید، ایجاد اشتغال و بهداشت صرف شود قطعا وضعیت اقتصادی کشور به سمت بهبود حرکت می کند.
,علیزاده ادامه داد: حال اگر یارانه ها از سبد اقتصادی خانوارها حذف شود و دولت بر روی آن نظارت و برنامه ای نداشته باشد، موجب نارضایتی و تغییر دید مردم می شود و تبعاتی را هم به دنبال دارد.
,این کارشناس مسائل اقتصادی کشور با تاکید بر اینکه دولت باید در حذف یارانه 24 میلیون نفر دقت کافی داشته باشد افزود: شاید خانواری دارای یک منزل 500 میلیون تومانی باشند و به واسطه همین منزل جز سه دهک بالا محسوب شوند اما در آمد کافی برای گذراندن امور زندگی نداشته باشند پس دولت باید برای حذف یارانه 24 میلیون نفر با حساسیت خاص رفتار کند و بررسی وضعیت خانوارها بسیار با دقت انجام شود تا حق کسی ضایع نشود.
,وی وضعیت اقتصادی کشور را در دو سال اخیر با ثبات عنوان کرد و گفت: در دو سال اخیر ثبات نسبی بر اقتصاد کشور حاکم بوده است که امیدواریم در سال 95 که مقام معظم رهبری آن را اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل نامگذاری کرده است و با تدابیر دولت، قوه قضائیه، مجلس و مردم وضعیت اقتصادی کشور بهبود یابد و سطح رفاه مردم افزایش یابد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه