امام جمعه موقت شهرستان اهر:

برگزاری مراسم معنوی اعتکاف با کمک خیرین و با حضور مردم ولایتمدار

برگزاری مراسم معنوی اعتکاف با کمک خیرین و با حضور مردم ولایتمدار
امام جمعه موقت شهرستان اهر گفت: امیدواریم این مراسم معنوی که به برکت نظام مقدس انقلاب اسلامی همه ساله در کشور اجرا می‌شود در شهرستان اهر نیز با کمک خیرین وبا حضور مردم ولایتمدار در مساجد محوری شهرستان برگزار شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اهروصال، حجت‌الاسلام دینی امام جمعه موقت شهرستان اهر در اولین جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی شهرستان اهر، طی سخنانی با اشاره به ارزش ومقام اعتکاف در اسلام اظهاری امیدواری کرد: این مراسم معنوی که به برکت نظام مقدس انقلاب اسلامی  همه ساله در کشور اجرا می‌شود در شهرستان اهر نیز با کمک خیرین وبا حضور مردم ولایتمدار در مساجد محوری شهرستان برگزار شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال, اهروصال,

وی با بیان اینکه حضور جوانان در مراسم معنوی اعتکاف در مساجد ارزشمند است گفت: این حضور آثار و برکات فراوانی دارد اعتکاف فرصتی برای تفکر است که در روزهای اعتکاف این مهم برای معتکفین فراهم می شود.

,

امام جمعه موقت شهرستان اهر افزود: غفلت زدایی از دیگر آثار و برکات اعتکاف است و برای ما انسانها که زود غافل می شویم اعتکاف فرصت مناسبی برای این غفلت زدایی می باشد.

,

حجت‌الاسلام دینی با بیان اینکه مبارزه با تهاجم فرهنگی از دیگر ثمرات اعتکاف است که دلهای خدایی معتکفین تحت تأثیر تهاجمات دشمن قرار نخواهد گرفت. گفت: اعتکاف باعث آمرزش گناهان می شود و اعتکاف خانه تکانی دلهاست و حضور در مراسم معنوی اعتکاف سبب نزدیکی دلها به خداوند باریتعالی می شود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه