مدیرعامل شرکت آبفای استان همدان:

تحقق اقتصاد مقاومتی در مصرف آب بسیار مهم است

تحقق اقتصاد مقاومتی در مصرف آب بسیار مهم است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: تحقق "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" در زمینه آب از اهمیت بالایی برخوردار است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ سید هادی حسینی بیدار با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل در رأس امور شرکت قرار دارد، افزود: با وجود بارندگی‌های مطلوبی که در سال آبی جاری صورت گرفت، اما همچنان باید تلاش خود را برای دستیابی اهداف شرکت آبفا و تحقق شعار سال به کار گرفت.
وی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی اولویت نخست کشور و مورد تأکید مقام معظم رهبری است که در هر عرصه‌ای به ویژه آب که مسئله کنونی کشور است، باید تحقق یابد.
حسینی بیدار، وضعیت کنونی آب استان را مناسب ارزیابی کرد و گفت: برخی فکر می‌کنند بارندگی امسال خوب بود، اما با توجه به خشکسالی رخ داده در سال‌های اخیر، این میزان بارندگی نیز نمی‌تواند تبعات خشکسالی را جبران‌ کند.
وی اضافه کرد: پارسال اقدامات زیادی به منظور کاهش مصرف آب صورت گرفت که نتایج آن در کاهش مصرف در سطح استان مشهود بود.
حسینی‎بیدار با تأکید بر اینکه امسال نیز چون همیشه شهروندان باید کاهش مصرف آب را سرلوحه کارهای خود قرار دهند، افزود: با توجه به اینکه امسال زمستان آبی خوبی نداشتیم و منابع آبی کمتری در اختیار است، مصرف آب باید مدیریت‌ شده باشد.
حسینی بیدار بیان کرد: آب یک کالای ارزشمند و حیاتی است که تنها متعلق به ما نیست و باید با کمک مردم مدیریت شده و فرهنگ استفاده بهینه از آن مورد نظر باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,
,
,
,
,
,

پایان پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه