جلسه ستاد زکات شهرستان بستان آباد برگزار شد
جلسه ستاد زکات شهرستان بستان آباد با حضور امام جمعه ، فرماندار و رئیس اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار شهریار جلسه ستاد زکات شهرستان بستان آباد با حضور امام جمعه ، فرماندار ، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و جمعی دیگر از مسئولین این شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار شهریار,در این جلسه حجتالاسلام والمسلمین موثق رئیس اداره تبلیغات اسلامی بستان آباد با اشاره به اینکه پرداخت زکات یک امر دینی ومعنوی است و ریشه در ایمان و اعتقادات مردم دارد گفت: باید مشکلات اقتصادی و معیشتی فقرا و افراد تحت پوشش کمیته امداد با حفظ شان و منزلت آنها به اطلاع مردم متدین برسدتا مردم متدین و خیرین بیش از پیش در جهت رفع مشکلات آنها همکاری نمایند.
,وی افزود: بایستی در مصرف زکات اولویتها مشخص شود و طبق اولویت بندی عمل شود واز تجربیات موفق شهرستانها در امور زکات و افزایش جمع آوری زکات باید استفاده کنیم.
,در ادامخ این جلسه فرماندار بستان آباد با اشاره به زحماتی که قشر کشاورز در جامعه متحمل می شود گفت: بایستی همگی قدردان زحمات کشاورزان باشیم و کشاورزان عزیز هم بایستی دقت داشته باشند که رعایت حدود الهیدر جامعه موجب افزایش برکت در زندگی و اموالشان می شود.
,قاری زاده فرماندار بستان آباد در ادامه گفت: باید در حد توان بکوشیم تا از ظرفیت مردم برای حل مشکلات جامعه کمک بگیریم و قدردان حضور پرشور مردم در صحنه های مختلف باشیم.
,در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین موثق گزارشی را از عملکرد ستاد زکات خدمت امام جمعه بستان آباد ارائه کرد.
]
ارسال دیدگاه