رئیس اداره ارشاد اسلامی اردل:
حضرت فاطمه(س) الگوی مادران ایرانی است
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اردل گفت:مادران ایرانی همانند حضرت فاطمه(س) همیشه پشتیبان ولایت و فرزندان خود را بری دفاع از دین اسلام تقدیم کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسم همتی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اردل درحاشیه برپایی نمایشگاه کتاب در گفت و گو با خبرنگار هفت چشمه ضمن گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت فاطمه(س)، هفته مقام زن و روز مادر گفت: زنان با الگو گیری از شخصیت بانوان صدر اسلام در طول انقلاب اسلامی ایران همیشه یاور و پشتیبان مبانی انقلاب اسلامی ایران بودند.
همتی با بیان اینکه حضرت فاطمه(س) الگوی مادران ایرانی است افزود: مادران ایرانی همانند حضرت فاطمه(س) همیشه پشتیبان ولایت و فرزندان خود را بری دفاع از دین اسلام تقدیم کردند.
وی با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در احیای جایگاه زن خاطرنشان کرد: عظمت و کرامتی که انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) به زن دادند دقیقأ همان کرامتی است که اسلام به زنان بخشید.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اردل نقش زنان را در جریا ن انقلاب اسلامی پررنگ خواند و گفت: زنان خدمات ارزنده ای چه در به وجود آوردن و تداوم انقلاب و چه در معرفی آن به نسل آینده داشته اند.
انتهای پیام/
,
,
,
, .,
,
, .,
,
]
ارسال دیدگاه