امام جمعه شهر محمدیه:
اگرمزدوران داخلی نبودند پای میز مذاکره نمی نشستیم
امام جمعه شهر محمدیه در جمع بانوان فاطمی شهرستان البرز گفت: وجود برخی مذوران داخلی که رفع مشکلات جامعه را در لغو تحریم ها می دانستند، موجب شد که درپای میزمذاکره نشسته و قطعنامه را امضاء کنند که اگر این افراد نبودند، شاید پای میزمذاکره نمی نشستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری،تحلیلی ندای البرز، حجت الاسلام موسوی موینی امام جمعه شهرمحمدیه درجمع بانوانفاطمی شهرستانالبرزگفت: مقام وعظمت حضرت فاطمه زهرا(س)بگونهایی است که نمیتوان او را با انبیاء و اوصیاء مقایسهکرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری،تحلیلی ندای البرز, ، ,وی افزود: معصومین(ع) نیز دربسیاریاز اموراتخود به حضرت زهرا(س) متوسل میشدند و جایگاه ویژهایی برای ایشان قائل بودند.
,امام جمعه محمدیه درادامه به تشریح یکی از القاب این بانویبزرگ اسلام با عنوان”حوریّهانسیه” پرداخت واظهار داشت: در روایات معتعددی بیان شده که قبل از خلقت انسان، روحفاطمه زهرا(س) خلق ودرساق عرش محفوظ مانده که این موضوع نشاندهنده مقام والای ایشان است.
,حجت الاسلام موسوی موینی وجودمبارک امّ ابیها را بهترینالگو برای بانوانجامعه دانست و بیانداشت: حضرت زهرا(س) درشعب ابیطالب ۷ سال بیشترنداشتند، اما درسخت ترین شرایط ظلم وستم مستکبران را تحمل نموده و از پدر حمایت کردند.
,موسوی موینی با اشاره به حضور زنان درعرصه های مختلف دفاع مقدس عنوان کرد: زنان انقلابی کشورما نشان دادند که با الگو قراردادن فاطمه زهرا(س) می توان از جبهه های نبرد پشتیبانی نمود و زمینه حضور و ایستادگی رزمندگان دربرابر استکبارجهانی را فراهم کرد.
,این مقام مسئول ضمن تأکید بر توجه به فرهنگ ولایی و فاطمی خاطر نشان کرد: یکی از دلایل دشمنی مستکبران، نظام ولایی و فاطمی ماست و آنها می خواهند تا همانند برخی کشورهای مرتجع عربی، اسلام فقط درظواهر امور جاری باشد.
,امام جمعه شهر محمدیّه تصریح کرد: مردم کشورما ۳۷ سال است که در برابر استکبارجهانی ایستادگی نموده و ۸ سال دفاع مقدس را تجربه کرده است، اما وجود برخی مذوران داخلی که رفع مشکلات جامعه را در لغو تحریم ها می دانستند، موجب شد که درپای میزمذاکره نشسته و قطعنامه را امضاء کنند که اگر این افراد نبودند، شاید پای میزمذاکره نمی نشستیم.
,وی اضافه کرد: برخی که نمی توانند مشکلات کشور را در ولایی و فاطمی بودن آن اعلام کنند، به ناچار تحریم ها را دستاویزی برای مقاصد خود قرار داده اند.
,این مقام مسئول افزود: اگر اقتصادمقاومتی مدنظر رهبرانقلاب اجرایی می شد، نیازی به امضای قطعنامه نبود و می توانستیم تا ۳۰ سال دیگرهم مقاومت کنیم، زیرا کشور بسیارغنی و ثروتمندی داریم.
,حجت الاسلام موسوی موینی رعایت حجاب اسلامی و الگوقراردادن حضرت زهرا(س) را دربین دختران دانش آموز و دانشجو خواستار شد و ادامه داد: الگو قراردادن این بانوی بزرگ اسلام باسختی همراه خواهدبود، اما بدون عبادت، بندگی خدا و سرلوحه قراردادن فرهنگ ولایی و فاطمی؛ انسان سعادتمند نخواهد شد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه