رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مراغه :
۹۵۹ هزار نوبت سر واکسیناسیون توسط دامپزشکی مراغه در سال گذشته انجام شده است
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مراغه گفت: در سال گذشته ۹۵۹ هزار و ۸۴۴ رأس دام علیه بیماریهای مختلف واکسینه شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رصدمراغا ، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مراغه اظهار کرد : اداره دامپزشکی شهرستان مراغه، فعالیتهای جاری خود اعم از بیماری یابی، مراقبت فعال بیماریهای واگیردار دام و طیور، خونگیری و آزمایش تشخیص سل و بروسلوز و کنترل بهداشتی اماکن عرضه فرآورده های خام دامی را بطور مستمر انجام میدهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رصدمراغا ,علی پاشایی افزود : سال گذشته در بخش مبارزه با بیماریها تعداد ۹۵۹ هزار و ۸۴۴ نوبت سر واکسیناسیون دام های واحدهای کوچک و بزرگ علیه بیماری های مشترک و واگیر توسط بخش دولتی و خصوصی انجام شده است که باعث کاهش بروز بیماریهای واگیر در منطقه شده است.
,وی خاطرنشان کرد : خونگیری از ۵۴۵ راس گاو، گوساله، گوسفند و بز و انجام تست سل گاوی بر روی ۱۰۲۴ راس گاو و تست مشمشه برای ۱۸۵ راس اسب صورت گرفته است.
,رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مراغه ادامه داد: در سال ۹۴ در کشتارگاه های طیور شهرستان تعداد ۴ میلیون و ۲۶۰ هزار و ۵۴۰ قطعه مورد بازرسی قرار گرفته و در این مدت ۱۸ هزار و۴۷۰ قطعه به وزن ۳۳هزار و ۲۵۸ کیلوگرم معدوم گردیده است.
,وی تصریح کرد : در سال جاری تعداد ۴۷ هزار و ۱۷۱ لاشه گاوی و گوسفندی در کشتارگاه دام مراغه مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفته که ۹۴ لاشه غیرقابل مصرف انسانی بوده و میزان ۵ هزار و ۱۲۷کیلوگرم نیز ضبط موضعی صورت گرفته است.
,پاشایی اضافه کرد: طی مدت زمان یاد شده به تعداد یک هزار و ۵۲۴ مورد بازدید از مراکز عرضه فراورده های خام دامی صورت گرفته که ۷۹ مورد اخطار برای مراکز عرضه غیر بهداشتی صادر گردیده است و ۲۰ هزار و ۹۴۶ کیلوگرم فراورده خام دامی مورد معدوم سازی و امحاء قرار گرفته است.
,وی گفت : همچنین در طی سال گذشته ۴۴ مورد بازدید کارشناسی جهت صدور یا تمدید پروانه دامداری، کشتارگاه، مرغداری، کارخانجات تولید فراورده های خام دامی و خوراک دام و طیور و… صورت پذیرفته است.
,رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مراغه در رابطه با صدور گواهی حمل بهداشتی دام و مواد خام دامی بیان داشت : در طول سال ۹۴ گواهی حمل ۸ تن تخم مرغ خوراکی، ۷۵ تن گوشت قرمز(گاو و گوسفند)، ۲ میلیون و ۴۶۰ هزار و ۵۰ قطعه مرغ زنده و صدور مجوز جوجه ریزی برای ۲میلیون و ۵۹۴ هزار و ۶۱۵ قطعه و نیز ۶۵ هزار و ۸۳ کندوی زنبورعسل از سوی اداره دامپزشکی شهرستان مراغه صادر گردیده است.
]
ارسال دیدگاه