کاهش آمار جرائم نوروزی در نظرآباد

کاهش آمار جرائم نوروزی در نظرآباد
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان نظرآباد از کاهش جرائم در این شهرستان در تعطیلات نوروز سال جاری خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ جواد صفایی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان نظرآباد در گفتگو با تصویرالبرز گفت:کاهش ۱۰۰درصدی فوت شدگان در تصادف تعطیلات نوروزی شهرستان نظرآباد از موارد رضایت بخش در ابتدای سال جاری بود وی با اشاره به این موضوع گفت: در نوروز سال گذشته ۱نفر در جاده های نظرآباد بر اثر تصادف جان خود را ازدست داد اما امسال خوشبختانه  با توجه به حجم بالای ترافیکی شاهد خسارات جانی نبودیم و این کاملا رضایت بخش و خوشحال کننده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تصویرالبرز ,

وی افزود: درصد قابل توجهی از جرایم نسبت به نوروز سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است؛ بطور مثال در سرقت های مهم همچون سرقت از منزل و مغازه ۳۶ درصد کاهش، ۵۷درصد کاهش در سرقت های خرد و در مجموع جرایم کل شهرستان همانند کلاهبرداری و…۴۰درصد کاهش داشته اند.

,

فرمانده نیروی انتظامی در ادامه تصریح کرد: در شهرستان نظرآباد در مباحث مربوط به کشف و ضبط مواد مخدر با هوشیاری ماموران نیروی انتظامی و همکاری مردم ۲۰۲ درصد افزایش داشته ایم.

,

سرهنگ صفایی در ارتباط با ۲ ایستگاه نوروزی نیروی انتظامی اظهار داشت: این دو ایستگاه در میدان شورا و میدان سپاه نظرآباد  فعالیتی مستمر داشته اند و ایستگاه های نامبرده باهدف خدمات دهی هرچه بهتر و بیشتر راه اندازی شده بودند که حامل بروشورهای تبلیغاتی در راستای پیشگیری از جرم های گوناگون بوده و همچنین راهنمای مردم الخصوص مسافران بوده اند.

,

وی در ادامه چکیده ای از مأموریت های  پلیس ۱۱۰ در این ایام را هم بیان کرده و گفت: مجموعا ۵۵۰ تماس با ۱۱۰ برقرار شده است که بطور میانگین روزانه ۳۰تماس بوده است.

,

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان نظرآباد در پایان با اعلام اینکه پلیس همواره در کنار مردم در جهت تامین آرامش آنان تلاش می کند گفت: امیدواریم در سال ۹۵ با همکاری مردم آگاه و هوشیار شهرستان نظرآباد منطقه ای امن و آرام و به دور از هیاهو و جرم  داشته باشیم و در سایه امنیت به اهداف بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دست یابیم.

,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه