پذیرش و اسکان بیش از ۳۲ هزار مسافر نوروزی در مدارس شهرضا

پذیرش و اسکان بیش از ۳۲ هزار مسافر نوروزی در مدارس شهرضا
معاون توسعه و برنامه ریزی آموزش و پرورش گفت: در نوروز امسال بیش از 32 هزار مسافر نوروزی در مدارس این شهرستان پذیرش و اسکان داده شده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شهرضانیوز، مرتضی سلطانی اظهار کرد: با توجه به دستورالعمل وزارت و اداره کل آموزش و پرورش، فرهنگیان شهرضا، در نوروز ۱۳۹۵ با فعالیت خود را در جهت خدمت رسانی به میهمانان نوروزی از ۲۵ اسفند ۹۴ آغاز و تا ۱۲ فروردین ۹۵ ادامه دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهرضانیوز,

وی تصریح کرد: پذیرش میهمانان نوروزی در ۵۰ مدرسه با بیش از ۴ هزار کلاس درسی در سه گروه الف، ب، ج انجام شد.

,

معاون توسعه و برنامه ریزی آموزش و پرورش شهرضا افزود: پذیرش حدود  ۳۲۸۲۵ مسافر نوروزی در قالب ۶۵۶۵ خانوار صورت گرفته است.

,

 وی تصریح کرد: این آمار نسبت به سال گذشته سیر صعودی داشته است، در این مدت آمار کلی پذیرش مسافران نوروزی در مدارس آموزش و پرورش شهرستان شهرضا به تفکیک شامل  ۱۵۸۲۴ نفر فرهنگی در قالب  ۳۱۶۴ خانوار،  ۹۲۴۸ نفر کارکنان دولت در قالب ۱۸۴۹ خانوار و  ۷۷۵۳ نفر از مشاغل آزاد در قالب ۱۵۵۲ خانوار بوده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه