کشاورزان مهابادی خواهان افزایش حق آبه خود هستند
نماینده تشکل آب بران مهاباد گفت : با توجه به بارش های خوب امسال و افزایش ذخیره دریاچه سد کشاورزان مهاباد خواهان افزایش حق آبه خود نسبت به سال گذشته هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مکریان، در اولین جلسه شورای حفاظت آب شهرستان مهاباد در سال 95، آهنگری نماینده تشکل آب بران مهاباد از مسئولان مهابادی در خواست کرد با توجه به بارشهای خوب و افزایش قابل توجه آب در دریاچه سد این شهرستان حق آبه کشاورزان را نسبت به سال گذشته افزایش دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکریان, در اولین جلسه شورای حفاظت آب شهرستان مهاباد در سال 95، آهنگری نماینده تشکل آب بران مهاباد از مسئولان مهابادی در خواست کرد با توجه به بارشهای خوب و افزایش قابل توجه آب در دریاچه سد این شهرستان حق آبه کشاورزان را نسبت به سال گذشته افزایش دهند.,وی اضافه کرد، سال گذشته 105 میلیون متر مکعب آب به بخش کشاورزی شهرستان اختصاص یافت که متاسفانه کشاورزان را با مشکلات فراوانی روبه رو کرد. آهنگری با تاکید بر افزایش نوبت آبدهی به کشاورزان گفت: متاسفانه به دلیل و هدر رفت آب در مسیر، این میزان آّب به کشاورزان نمی رسد و کشاورزان برای جبران کمبود آب مورد نیاز خود به سمت حفر چاههای غیر مجاز روی می آورند.
,مدیر امور آب مهاباد نیز ضمن تاکید بر سیاست های دولت درمدیریت و بهره وری هرچه بیشتر از منابع آبی گفت: در سال گذشته با توجه به کمبود بارشها حدود 105 میلیون متر مکعب به بخش کشاورزی شهرستان احتصاص داده شد که امیدواریم با اصلاح و مدرن سازی هرچه بیشتر شبکه های آبیاری و اصلاح کشت و جلوگیری از کشت محصولات پر آب بر هر ساله شاهد صرفه جویی در این حوزه باشیم.
,وی افزود: خوشبختانه با توجه به افزایش بارشها در ابتدای سال جاری بیش از 75 میلیون متر مکعب آب دریاچه سد مهاباد برای احیای دریاچه ارومیه رها سازی شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه