مدیر آموزش و پرورش خلیل آباد:

نمایشگاه آثار جشنواره جابر بن حیان در خلیل آباد افتتاح شد+تصاویر

نمایشگاه آثار جشنواره جابر بن حیان در خلیل آباد افتتاح شد+تصاویر
مدیر آموزش و پرورش خلیل آباد گفت: نمایشگاهی از دست ساخته های دانش آموزان مدارس ابتدایی خلیل آباد در قالب آزمایش ،طراحی وساخت در پژوهش سرای دانش آموزی دکترحسابی خلیل آباد به معرض نمایش عموم گذاشته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن صداقتی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خلیل آباد در گفتگو با خبرنگار یار خراسانی، با اعلام این خبر اظهار داشت: نمایشگاه آثار برتر جشنواره جابربن حیان با هدف پرورش روحیه ابتکار و خلاقیت در دانش آموزان دوره ابتدایی در پژوهش سرای دانش آموزی دکتر حسابی خلیل آباد افتتاح و مورد بازدید حاضرین قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه دانش‌آموزان برگزیده جشنواره جابر بن حیان آثار و ابداعات خود را به نمایش گذاشتند، خاطر نشان کرد: این گونه نمایشگاه ها فرصت مناسبی است که استعدادها و نبوغ دانش آموزان شناسایی و هدایت شوند.

,

صداقتی در ادامه با بیان اینکه امسال شاهد رشد قابل توجه آثار دانش آموزان هستیم، تاکید کرد: مطمئناً این دانش آموزان می توانند نیاز های جامعه را با استفاده از خلاقیت ها و نو آوری های خود برطرف کنند.

,

وی در خاتمه اذعان نمود: از مجموع 4 هزار و پانصد دانش آموز دوره ابتدایی، یک هزار و 585 نفر در قالب 364 اثر پژوهشی به مرحله شهرستان راه پیدا کرده اند که آثار این دانش آموزان در این نمایشگاه به معرض دید گذاشته شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه