جانشین فرمانده ارتش:
نیروهای مسلح، دژهای فولادین نظام هستند/ دعوای ما با آمریکا، دعوا "می خواهیم تو نباشی" است
جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، با بیان اینکه نیروهای مسلح، دژهای فولادین نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، گفت: نیروهای مسلح به عنوان دژهای فولادین کشور، آماده ی مجوز هیچ کس نیستند و تنها گوش به فرمان مقام معظم رهبری هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا, امیر سرتیپ عبدالرحیم موسوی شامگاه جمعه در هفدهمین یادواره شهید سپهبد علی صیاد شیرازی که در محل مسجد اسلام آباد زنجان برگزار شد، با بیان اینکه در طول این 17 سال پس از شهادت صیاد شیرازی چندین مراسم رسمی و خودجوش، در سراسر کشور برای بزرگداشت و پاسداشت این مقام برگزار شده است، اظهار کرد: این نشان از این است که، صیاد شیرازی، صیاد دلهاست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,وی با بیان اینکه نه این یادواره ها و نه این سخنرانی هایی که در مورد شهید صیاد شیرازی صورت گرفته در سرتاسر کشور در طول این مدت، نتوانسته است ذره ای از ویژگی های این شهید بزرگوار را نمایان کند، افزود: راز ماندگاری این شهید در بین همگان این است که، صیاد شیرازی، امیر دلهاست.
,جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در مورد شهید صیاد شیرازی صحبت کردن، سخن گفتن، در مورد اسلام، ولایت، ایثار و شهادت است، تصریح کرد: شهید صیاد شیرازی برای همگان، یک الگوی اخلاقی ممتاز است.
,,
*شهید صیاد شیرازی، ذوب در ولایت بود
, *شهید صیاد شیرازی، ذوب در ولایت بود,امیر سرتیپ موسوی با بیان اینکه شهید صیاد شیرازی به معنی واقعی ذوب در ولایت و منتظر واقعی امام زمان(عج) بودند، بیان کرد: باید به خاطر تربیت چنین شاگرد ممتازی در مکتب اسلام، از ائمه اطهار و اهل بیت نبوت سپاسگزاری کرد.
,وی با بیان اینکه مجلس بزرگداشت این شهید بزرگوار، مجلس تکریم، مجاهدت است، افزود: تمام کار های شهید صیاد شیرازی، به خاط خداوند متعال صورت می گرفت و این جلسات، جلسه تکریم شهید و شهادت است.
,جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با طرح این سوال که رمز ماندگاری شهید سپهبد علی صیاد شیرازی بعد از گذشت 17 سال سال در چیست، بیان کرد: به عقیده من رمز ماندگاری این شهید صیاد شیرازی، خدایی بودن، خدایی عمل کردن این بزرگوار است.
,,
*شهید صیاد شیرازی، به انجام فریضه های مستحبی مقید بودند
, *شهید صیاد شیرازی، به انجام فریضه های مستحبی مقید بودند,امیر سرتیپ موسوی با بیان اینکه شهید صیاد شیرازی حتی در شرایط دشوار و سخت نمازشان را در اول وقت اقامه می کردند و به انجام، فریضه های مستحبی بسیار مقید بودند، تصریح کرد:این شهید بزرگوار، تمام کارها و برنامه هایش را با نماز تنظیم می کرد.
,وی با بیان اینکه مبارزه با نفس یکی دیگر از ویژگی های ممتاز این شخص بود، خاطر نشان کرد: شهید صیاد شیرازی همیشه می فرمودند، قهرمان واقعی کسی است که، در جهاد اکبر، آن طوری که خواسته بزرگان و خداوند است، عمل کند و رضایت آنان را جلب کند.
,جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه شهید صیاد شیرازی یک منتظر واقعی امام زمان (عج) بود، افزود: این را از روی کلام، رفتار و اعمالشان می توانست، تشخیص داد.
,امیر سرتیپ موسوی با بیان اینکه، شهید صیاد شیرازی طوری رفتار می کردند، با دیگران که امام زمان (عج)، از سربازان و فرماندهان خود انتظار دارند، تصریح کرد: این بزرگوار، در همه حال چه قبل انقلاب و چه بعد انقلاب، همیشه و همه جا ترویج اسلام را وظیفه ذاتی خود می دانست.
,,
*شهید صیاد شیرازی، موتور محرک مسلمانان را همنشینی با علماء می دانست
, *شهید صیاد شیرازی، موتور محرک مسلمانان را همنشینی با علماء می دانست,وی با بیان اینکه شهید سپهبد علی صیاد شیرازی موتور محرک مسلمانان را همنشینی با علماء و کسب فیض از آنان می دانست، تصریح کرد: این شهید بزرگوار، حتی یک ثانیه از عمر خویش را به وتالت سپری نکرده است.
,جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه شهید صیاد شیرازی به ما آموخت در کارهایمان خلوص نیت داشته باشیم، ادامه داد: این بزرگوار به ما آموخت صبر و نماز را پشتوانه خودمان قرار دهیم.
,,
*شهید صیاد شیرازی، به ما آموخت با برنامه و دقیق باشیم
, *شهید صیاد شیرازی، به ما آموخت با برنامه و دقیق باشیم,امیر سرتیپ موسوی با بیان اینکه شهید صیاد شیرازی به ما آموخت با برنامه و دقیق باشیم، بیان کرد: شهید صیاد شیرازی به معنی واقعی ذوب در ولایت و مطیع امر مقام معظم رهبری بودند.
,وی با بیان اینکه شهید صیاد شیرازی عاشق خدمت به اسلام و میهن بود، خاطر نشان کرد: شهید صیاد شیرازی، عطش ایثار و شهادت همیشه در ذهن داشتند، که آخر نیز به این آرزوی دیرینه رسیدند.
,جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی با اشاره به قدرت دفاعی ایران، بیان کرد: این همه تجهیزات نظامی، فقط برای بازدارنگی از فکر های پلید دشمان است نه، حمله به کشور های دیگر.
,,
* دشمنان نظام جمهوری اسلامی، تهدید همه جانبه به ایران هستند
, * دشمنان نظام جمهوری اسلامی، تهدید همه جانبه به ایران هستند,امیر سرتیپ موسوی با بیا اینکه دشمنان نظام جمهوری اسلامی، تهدید همه جانبه به ایران هستند، افزود: این تهدیدات فقط در یک حوزه نیست و در تمام حوزه ها، اعم از سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و.. است.
,وی با بیان اینکه این تهدیدات دشمن به صورت خطی و رشته ای نیست، بیان کرد: تهدیدات دشمن، به صورت تار وپود به هم تنیده شده اند.
,جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه با بیان اینکه هدف دشمن اجرای پروژه های سطحی در کشور نیست، گفت: هدف دشمن، زدن اصل و ریشه نظام است.
, جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه با بیان اینکه هدف دشمن اجرای پروژه های سطحی در کشور نیست، گفت: هدف دشمن، زدن اصل و ریشه نظام است.,امیر سرتیپ موسوی با بیان اینکه دعوای ما با آمریکا، دعوا ی"می خواهیم تو نباشی است"، افزود: ماهیت انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران، آرمان خواهی، مقابله با ضد سلطه و ایجاد تمدن اسلامی است، تصریح کرد: این اصل، ریشه و تمامیت نظام جمهوری اسلامی است.
,وی با بیان اینکه ما همیشه جهان را دعوت به منطق می کنیم، خاطر نشان کرد: نیروهای مسلح، به عنوان دژ های فولادین نظام محسوب می شوند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه