تقلب تلویزیون از روی دست هنرمند بوشهری + تصاویر

تقلب تلویزیون از روی دست هنرمند بوشهری + تصاویر
مسئولین صدا و سیما چند وقتی است برای عقب نیفتادن از قافله شبکه های تلویزیونی دنیا به فکر جذابیت های بیشتر در شبکه ها افتاده اند اما...
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیرنگ مسئولین صدا و سیما چند وقتی است برای عقب نیفتادن از قافله شبکه‌های تلویزیونی دنیا به فکر جذابیت‌های بیشتر در شبکه‌ها افتاده‌اند و  فعلاً تصمیم گرفته‌اند تا لوگوی شبکه های خود و گرافیک برنامه‌های تلویزیونی را تغییر دهند.

 یکی از شبکه‌های نسبتاً موفق صدا و سیما که در بین همه شبکه‌های تلویزیونی توانسته رضایت نسبی بینندگان را فراهم کند شبکه مستند است که چند وقتی است با لوگوی جدید و زیبایی بر صفحه گیرنده‌های تلویزیونی خودنمایی می‌کند.

لوگوی جدید شبکه مستند اما برای بوشهری‌ها خیلی آشناست چون پیش از این بسیاری از بوشهری‌ها به خصوص اهالی هنرمند و گرافیست ها و برنامه سازان تلویزیون بوشهر آن را در برنامه‌های مختلف دیده‌اند.

نشان‌واره‌ی جدید شبکه مستند شباهت بسیار زیادی به آرم و نشان‌واره‌ی برنامه دایره دارد که سال‌هاست از تلویزیون بوشهر پخش می‌شود و گرافیست و طراح این نشان‌واره جواد رمضانی گرافیست و انیمیشن ساز و هنرمند محجوب بوشهری است که در استان صاحب سبک و اعتبار است.

این لوگو پیش از این برای برنامه تلویزیونی دایره ساخته شده است که در پنج سری در سال‌های ۷۷،۷۸،۸۱و اخیراً در سال ۹۴ از شبکه استانی بوشهر پخش شده است و این اثر هنری و این لوگو که با استفاده از شکل هندسی دایره ساخته‌شده و دقیقاً دایره را در ذهن متبادر می‌کند از سوی خالق آن (جواد رمضانی) پیش از آن به عنوان نام کارگاه و استودیو انمیشن سازی استفاده شده است و به نوعی بیشتر هنرمندان بوشهری وی را با این لوگو می‌شناسند.

حالا استفاده از این اثر در شبکه مستند و تشابه بسیار زیاد و نزدیک نشان‌واره‌ی این شبکه به این اثر این هنرمند هم استانی موجب شده است وی از طریق صدا و سیما و مراجع ذی‌ربط پیگیر حقوق قانونی خود باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیرنگ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

IMG-20160407-WA0004
لوگوی برنامه دایره اثر جواد رمضانی

, IMG-20160407-WA0004,
,

 

,

IMG-20160407-WA0003
لوگوی شبکه مستند

, IMG-20160407-WA0003,
,

انتهای پیام/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه