با رویکرد انرژی و محیط زیست
برگزاری اولین کنفرانس دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس
اولین کنفرانس دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس با رویکرد انرژی و محیط زیست اول اردیبهشت ماه در دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گام نیوز اولین کنفرانس دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس با رویکرد انرژی و محیط زیست اول اردیبهشت ماه در دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از گام نیوز اولین کنفرانس دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس با رویکرد انرژی و محیط زیست اول اردیبهشت ماه در دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار می شود., گام نیوز ,دکتر احمد جامه خورشید دبیر اجرایی کنفرانس دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس در گفت و گو با خبرنگاران گفت: اولین کنفرانس دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس در دو بخش محیط زیست و انرژی و با هدف ارائه آخرین دستاورد های علمی و همچنین تبادل تجربیات میان متخصصین و پژوهشگران این حوزه برگزار می شود.
وی با بیان اینکه تا پایان مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه جشنواره در بهمن ماه سال گذشته 110 مقاله در دبیرخانه کنفرانس دریافت شده است، ادامه داد: از بین مقالات دریافت شده 12 نفر ارائه خواهند داشت و بقیه با ارائه پوستر در کنفرانس حضور خواهند داشت.
عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس به محورهای جشنواره در بخش محیط زیست و انرژی اشاره کرد و افزود: محورهای اصلی کنفرانس در حوزه محیط زیست تأثیر صنایع بر محیط زیست، حفظ محیط زیست و مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار و محورهای کنفرانس در حوزه انرژی، تولید و انتقال و ذخیره انرژی، بهینه سازی مصرف انرژی و مدیریت انرژی و توسعه پایدار می باشد.
دکتر جامه خورشید گفت: از برنامه های این کنفرانس می توان به میزگرد تخصصی با عنوان مدیریت یکپارچه انرژی و محیط زیست با حضور دکتر سبوحی، دبیر ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تنی چند از صاحبنظران و فعالین صنعتی حوزه انرژی و محیط زیست اشاره نمود.
وی در پایان با بیان اینکه این کنفرانس از سوی دانشگاه خلیج فارس و انجمن مهندسی شیمی ایران برگزار می شود، درخصوص حامیان آن گفت: دانشگاه های کاشان، ابن سینا، تبریز، خواجه نصیرالدین طوسی، بنیاد نخبگان استان بوشهر، پارک علم و فناوری خلیج فارس، استانداری بوشهر و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از جمله حامیان این کنفرانس هستند.
انتهای پیام/
دکتر احمد جامه خورشید دبیر اجرایی کنفرانس دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس در گفت و گو با خبرنگاران گفت: اولین کنفرانس دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس در دو بخش محیط زیست و انرژی و با هدف ارائه آخرین دستاورد های علمی و همچنین تبادل تجربیات میان متخصصین و پژوهشگران این حوزه برگزار می شود.
, دکتر احمد جامه خورشید دبیر اجرایی کنفرانس دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس در گفت و گو با خبرنگاران گفت: اولین کنفرانس دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس در دو بخش محیط زیست و انرژی و با هدف ارائه آخرین دستاورد های علمی و همچنین تبادل تجربیات میان متخصصین و پژوهشگران این حوزه برگزار می شود.,وی با بیان اینکه تا پایان مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه جشنواره در بهمن ماه سال گذشته 110 مقاله در دبیرخانه کنفرانس دریافت شده است، ادامه داد: از بین مقالات دریافت شده 12 نفر ارائه خواهند داشت و بقیه با ارائه پوستر در کنفرانس حضور خواهند داشت.
, وی با بیان اینکه تا پایان مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه جشنواره در بهمن ماه سال گذشته 110 مقاله در دبیرخانه کنفرانس دریافت شده است، ادامه داد: از بین مقالات دریافت شده 12 نفر ارائه خواهند داشت و بقیه با ارائه پوستر در کنفرانس حضور خواهند داشت.,عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس به محورهای جشنواره در بخش محیط زیست و انرژی اشاره کرد و افزود: محورهای اصلی کنفرانس در حوزه محیط زیست تأثیر صنایع بر محیط زیست، حفظ محیط زیست و مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار و محورهای کنفرانس در حوزه انرژی، تولید و انتقال و ذخیره انرژی، بهینه سازی مصرف انرژی و مدیریت انرژی و توسعه پایدار می باشد.
, عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس به محورهای جشنواره در بخش محیط زیست و انرژی اشاره کرد و افزود: محورهای اصلی کنفرانس در حوزه محیط زیست تأثیر صنایع بر محیط زیست، حفظ محیط زیست و مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار و محورهای کنفرانس در حوزه انرژی، تولید و انتقال و ذخیره انرژی، بهینه سازی مصرف انرژی و مدیریت انرژی و توسعه پایدار می باشد.,دکتر جامه خورشید گفت: از برنامه های این کنفرانس می توان به میزگرد تخصصی با عنوان مدیریت یکپارچه انرژی و محیط زیست با حضور دکتر سبوحی، دبیر ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تنی چند از صاحبنظران و فعالین صنعتی حوزه انرژی و محیط زیست اشاره نمود.
, دکتر جامه خورشید گفت: از برنامه های این کنفرانس می توان به میزگرد تخصصی با عنوان مدیریت یکپارچه انرژی و محیط زیست با حضور دکتر سبوحی، دبیر ستاد بهینه سازی انرژی و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تنی چند از صاحبنظران و فعالین صنعتی حوزه انرژی و محیط زیست اشاره نمود.,وی در پایان با بیان اینکه این کنفرانس از سوی دانشگاه خلیج فارس و انجمن مهندسی شیمی ایران برگزار می شود، درخصوص حامیان آن گفت: دانشگاه های کاشان، ابن سینا، تبریز، خواجه نصیرالدین طوسی، بنیاد نخبگان استان بوشهر، پارک علم و فناوری خلیج فارس، استانداری بوشهر و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از جمله حامیان این کنفرانس هستند.
, وی در پایان با بیان اینکه این کنفرانس از سوی دانشگاه خلیج فارس و انجمن مهندسی شیمی ایران برگزار می شود، درخصوص حامیان آن گفت: دانشگاه های کاشان، ابن سینا، تبریز، خواجه نصیرالدین طوسی، بنیاد نخبگان استان بوشهر، پارک علم و فناوری خلیج فارس، استانداری بوشهر و سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از جمله حامیان این کنفرانس هستند.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/,]
ارسال دیدگاه