شهامت مدیرکل ارشاد استان مرکزی دراعلام بی‌برنامگی این اداره

حقیقی: از هنرمندان عذر خواهی می کنم

حقیقی: از هنرمندان عذر خواهی می کنم
مدیرکل فرهنگ و ارشارد اسلامی استان مرکزی به سالروز شهادت شهید آوینی که تحت عنوان روز هنر انقلاب اسلامی نامگذاری شده است اشاره کرد و گفت: متاسفانه برای این مناسبت برنامه ای متناسب در استان نداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سید مهدی حقیقی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در گفتگو با خبر ساعت ۲۰ شبکه آفتاب به ۲۰ فروردین ماه سالروز شهادت شهید آوینی که تحت عنوان روز هنر انقلاب اسلامی نامگذاری شده است اشاره کرد و گفت: هنرمندان واقعی ایران بچه هایی هستند که در دوران هشت سال دفاع مقدس در عرصه های مختلف جاودانه در بخش های مختلف فعالیت کردند و از جان خود گذشتند.

حقیقی با اشاره به اینکه هنرمندان اصلی بسیجیان بودند که خط مقدم دوران دفاع مقدس را به تصویر کشیدند اظهار کرد: آثار فراوانی را از آن دوران به یادگار گذاشتند.

وی با بیان اینکه در استان مرکزی هماهنگی و همپوشانی برای برگزاری برنامه های فرهنگی وجود ندارد ادامه داد: هر دستگاه برای خود برنامه ای را تعریف کرده است که اجرای برنامه ها بازخورد مناسب را ندارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی به سالروز شهادت شهید آوینی که تحت عنوان روز هنر انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: متاسفانه برای این مناسبت هم برنامه ای متناسب با این شخصیت در استان نداریم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما در خصوص برنامه های اداره فرهنگ و ارشاد استا در روز هنر متعهد، گفت: هر دستگاه برای خود برنامه ای را تعریف کرده که این برنامه ها بازخورد لازم را در جامعه ندارد.

حقیقی بیان کرد: برنامه ها برای گرامیداشت شهید آوینی به گونه ای در استان پیش بینی شده است که اگر صدا و سیما این موضوع را پیگیری نمی کرد مظلومیت این شخصیت بیشتر نمایان می شد.

وی با بیان اینکه بنده تازه به استان آمده ام افزود: البته در بررسی برنامه های سال گذشته این مناسبت برنامه خاصی در استان برگزار نشده بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: به دلیل گرفتاری هایی که در اجرای برنامه های سالروز شهادت شهید آوینی مغفول مانده است از هنرمندان عذر خواهی می کنم.

اینکه اداره کل فرهنگ و ارشاد استان مرکزی دو سال پی در پی برنامه ای برای معرفی هنر و هنرمندان متعهد استان مرکزی در سالروز شهادت آوینی نداشتند، بسیار تاسف بار و غیر مسئولانه است اما پایگاه خبری دیار آفتاب از مدیر کل ارشاد استان مرکزی که با شهامت این کوتاهی را گردن گرفت و برخلاف برخی از مدیران ادارات، به ارائه گزارش عملکرد برنامه های پوچ و آبکی از محتوا نپرداخت، تشکر می کند.

شهید آوینی در ۲۰ فروردین ۱۳۷۲ او و همکارانش به آن منطقه رفتند. پای سید مرتضی آوینی روی یک مین خنثی نشده رفت. در اثر انفجار، یک پای او قطع شد و بر اثر شدت خون‌ریزی در راه بیمارستان به شهادت رسید.


پس از شهادت هنرمند متعهد و بسیجی، شهید سید مرتضی آوینی در روز بیستم فروردین سال ۱۳۷۲، با پیشنهاد شاعران، نویسندگان و هنرمندان حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی به مقام معظم رهبری، این روز به عنوان «روز هنر انقلاب اسلامی» نام گذاری شد.



انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, دیار آفتاب,
,
, .,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه