اتدر احوالات جریان تهمت موهوم؛
تندی با که و میانه برای که؟! / من تندرو و تو خود باخته
جریان های التقاطی از حزب توده و نهضت آزادی تا بنی صدر و مجاهدین خلق، از چپ های دهه شصت تا تکنوکرات ها و اصلاحاتی های دهه هفتاد و هشتاد انقلاب، همواره جریان انقلابی را متهم به تندروی کرده و می کنند و از آنجایی که بار معنایی کلمه، تولید جریان منفی نسبت به متهم شدگان به افراط می کند، گاه جریان تهمت از این مساله با فریب افکار عمومی در مقاطع خاص نتیجه گرفته و می گیرد، اما باید گفت و گفت تا تکرار، جریان مستمر تهمت را رسوا کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ائل، دوقطبی اصطلاحی است که در فضای سیاسی به کار می رود و در روزهای انتخاباتی بیشتر، بر همین اساس طیف های سیاسی مختلف و یا جریان های پشت پرده اعم از خارجی و داخلی سعی می کنند با طراحی دوقطبی های خاص فضای انتخابات را به نفع خود تمام کنند، افراد منتسب به قطب خوب دوقطبی، قطعا کسانی خواهند بود که جریان سیاسی سعی دارد آنان را در ارکان قدرت مشاهده کند و قطب بد کسانی خواهند بود که رقیب جدیبه اصطلاح آدم خوب های این دوقطبی هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ائل,در اصل دوقطبی بیشتر برای از راه بدر کردن حریف طراحی می شود و در موج ایجاد شده سعی می شود تمامی صفات و عملکردهای بد به طیف مقابل نسبت داده شود تا برنده موج دو قطبی طراحی کنندگان آن باشند. در تقسیم بندی که می توان داشت دو قطبی ها را می توان حقیقی و موهوم دانست و براین اساس باید نوع برخورد با طراحی ها را تعیین کرد.
,در دو قطبی طراحی شده تندرو و میانه رو باید پرسید چه کسی تندوروست و چه کسی میانه رو؟!، در اصل تندی نسبت به چه و میانه نسبت به کجا؟! از ابتدای انقلاب اسلامی جریان های خاص سیاسی که در کل عقبه رسانه ای خارجی نیز اینان را حمایت کرده است، مخالفان خود را تندرو و خود را میانه رو معرفی کرده اند تا بدین طریق رقیب را از میدان به در کنند، جالب اینکه تمامی این جریانات علی رغم ادعای خود با تندروی و خروج نسبت به انقلاب از صحنه سیاسی کشور طرد شده اند.
,جریان های التقاطی از حزب توده و نهضت آزادی تا بنی صدر و مجاهدین خلق، از چپ های دهه شصت تا تکنوکرات ها و اصلاحاتی های دهه هفتاد و هشتاد انقلاب، همواره جریان انقلابی را متهم به تندروی کرده و می کنند و از آنجایی که بار معنایی کلمه، تولید جریان منفی نسبت به متهم شدگان به افراط می کند، گاه جریان تهمت از این مساله با فریب افکار عمومی در مقاطع خاص نتیجه گرفته و می گیرد، اما باید گفت و گفت تا تکرار، جریان مستمر تهمت را رسوا کند.
,جریان انقلابی در مواجهه با استکبار از تمام انواع آن خاصه غرب و آمریکا و هر آنکس که بخواهد استقلال ملی، آزادی و حق تصمیم گیری ملت را سلب کند، به شدت موضع دارد و هیچ نرمشی از خود نشان نمی دهد و در مقابل جریان خودباخته معتقد است باید در قبال غرب و استکبار و بحث های استقلال ملی ، غیره باید نرم خو بود و به اصطلاح باج داد و روزگار گذراند و درنگاهی دیگر باید سرتا پا غربی بود و الخ.
,در این دو قطبی جریان انقلابی تند است نسبت به عدم استقلال و آزادی و جریان خودفروخته میانه است در مواجهه با عدم استقلال و ... اما در اصل جریان خودفروخته، در خودباختگی تندی و افراط را به اوج رسانده است که می خواهد به هر نحو ممکن با غرب تعامل داشته باشد و با یک دست بدهد و با دست دیگر هم با بدهد و هیچ نگیرد!
,دوقطبی تندرو و میانه رو که نسبت در اصل در نوع نگاه به غرب و استکبار سنجیده می شود در حقیقت دو قطبی استقلال و عزت در برابر خودباختگی و رعیت وار تعامل کردن است و در دوقطبی حقیقی، افراطی و تندرو غربگرایان و خودباختگان هستند که برای بده و بستان و غربی شدن از هیچ فروگذار نمی کنند و در اقدامی مزورانه جریان انقلابی را افراطی معرفی می کنند، حال اینکه خود نماد افراط و خودباختگی نسبت به غرب و اجنبی هستند.
,تهمت تندروی بیش از آنکه جریان انقلابی را در برگیرد امام راحل و امام حاضر انقلاب را نشانه گرفته و می گیرد و بر این اساس این دو تن افراطی ترین اشخاص نسبت به استکبار و غرب هستند و چه تهمت خوبی، چه نشانه ای از این گواه تر که جریان غربگرا و خودباخته شخصی را نسبت به غرب و خودباختگی افراطی بداند و این همان نشان عزت و استقلال و شرف است، جریان انقلابی نیز باید بداند تندروی نسبت به غرب و استقلال در برابر آن، نشان افتخار است و بس و حال تاریخ می نویسد و می مانند ننگ خودباختگی و خیانت بر پیشانی جریان غربگرای خود باخته را.
,پس باید با افتخار گفت : من تندرو هستم در برابر اجنبی و تو خود باخته ای!
,نویسنده: سجاد حسین زاده
]
ارسال دیدگاه