در خواست کمک اوباما از پوتین؛

روسیه، در یافتن شهروندان آمریکایی به ما کمک کند

روسیه، در یافتن شهروندان آمریکایی به ما کمک کند
باراک اوباما شخصا از ولادیمیر پوتین در یافتن شهروندان آمریکایی که ادعا می شود در سوریه هستند، در خواست کمک کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، بعد از برهم زدن امنیت منطقه توسط دست نشانده های آمریکا و رژیم صهیونیستی، آمریکا برای یافتن شهروندان گم شده خود دست به دامن روسیه شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

بر این اساس؛ ماریا زاخاروف سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، در ارتباط با نیاز آمریکا به روسیه برای یافتن شهروندان آمریکایی در منطقه، گفت: "دقایقی پیش باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا، از نخست وزیر روسیه ولادیمیر پوتین برای یافتن شهروندان آمریکایی که ادعا می شود در سوریه حضور دارند، شخصا درخواست کمک کرد."

,

در این گزارش آمده است، یکی از این شهروندان آمریکایی به خاطر ورود غیر قانونی به سوریه، دستگیر شده است. با درخواست روسیه، حکومت سوریه امکان آزادی این فرد با قوانین انسانی و بین المللی را ممکن دانست.

,

به گفته زاخاروف؛ این فرد در 1 آوریل با هواپیمای روسی وارد مسکو شده و به سفارت آمریکا در روسیه داده شده است.

,

زاخاروف در پایان سخنانش افزود: "به او توصیه می کنیم که این شرایط را بار دیگر در نظر نگیرد و از واشنگتن می خواهیم نیّت نیکوی حکومت سوریه را در نظر داشته باشد."

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه