تساوی ملوان و پرسپولیس در نیمه اول/ ۲ پنالتی و ۲ گل
تیم فوتبال پرسپولیس در نیمه اول مقابل ملوان متوقف شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در ادامه هفته بیست و پنجم لیگ برتر تیم فوتبال پرسپولیس و ملوان از ساعت 17 و 30 دقیقه در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف هم رفتند که نیمه اول با نتیجه مساوی یک بر یک به پایان رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در دقیقه 4 مسابقه ملوان در پشت محوطه جریمه پرسپولیس صاحب یک ضربه کاشته شد که ضربه کاشته مازیار زارع به دیواره دفاعی پرسپولیس برخورد کرد و توپ راهی کرنر شد.
,گل پرسپولیس: در دقیقه 6 مهدی طارمی پا به توپ وارد محوطه جریمه شد که حسینی روی مهاجم پرسپولیس مرتکب خطای پنالتی شد و جری بنگستون این ضربه را تبدیل به گل پرسپولیس کرد.
, گل پرسپولیس:, گل پرسپولیس:,پنالتی و گل مساوی ملوان: در دقیقه 9 محسن بنگر روی پژمان نوری مرتکب خطای پنالتی شد که سیدجلال رافخایی این ضربه را تبدیل به گل مساوی ملوان کرد.
, پنالتی و گل مساوی ملوان:,بعد از دو گل، بازی از تب و تاب افتاد و دوتیم بیشتر توپ را در میانه میدان به گردش در آوردند.
,در دقیقه 27 مهدی طارمی و دروازهبان ملوان با یکدیگر برخورد غیرعمدی داشتند.
,در دقیقه 37 شوت رامین رضائیان از داخل محوطه جریمه را حسینی دروازهبان ملوان به خوبی مهار کرد.
,در دقیقه 43 ارسال مسلمان در محوطه جریمه ملوان حاصلی برای پرسپولیس نداشت و توپ به بیرون رفت.
,رضا کرمانشاهی داور مسابقه به سیدحسین حسینی، و عزت الله پورقاز و مازیار زارع از ملوان و محسن بنگر، احمد نورالهی و کمال کامیابینیا از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.
,پیش از این دیدار پرسپولیس با 42 امتیاز در رده سوم و ملوان 23 امتیازی در رده سیزدهم جدول قرار داشتند.
,انتهای پیام/آ
]
ارسال دیدگاه