پس از برگزاری انتخابات شورای مرکزی و معرفی اعضا؛

جامعه اسلامی دانشگاه فرهنگیان مشهد شروع به فعالیت کرد

جامعه اسلامی دانشگاه فرهنگیان مشهد شروع به فعالیت کرد
مسئول روابط عمومی جاد دانشگاه فرهنگیان مشهد: وجود تشکل جامعه اسلامی در دانشگاه معلم ساز فرهنگیان،بیش از هر تشکل دیگری ضروریست. زیرا معلمان آینده ی کشورمان باید در جهت گیری های سیاسی و فرهنگی به بینش و بصیرت دست یابند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فریادها، انتخابات شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان مشهد، در محل دفتر جامعه اسلامی پردیس شهید بهشتی مشهد برگزار گردید و این تشکل دانشجویی، فعالیت خود را در دانشگاه فرهنگیان رسما آغاز کرد. لازم به ذکر است که جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان مشهد، نخستین تشکل دانشجویی است که به صورت رسمی و قانونی و تحت نظارت اتحادیه جاد کشور، در دانشگاه فرهنگیان مشهد شروع به فعالیت کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فریادها,


مبین علیرضایی مسئول روابط عمومی جاد دانشگاه فرهنگیان مشهد دراین باره گفت: وجود تشکل جامعه اسلامی در دانشگاه معلم ساز فرهنگیان،بیش از هر تشکل دیگری ضروری است؛ زیرا معلمان آینده ی کشورمان باید در جهت گیری های سیاسی و فرهنگی به بینش و بصیرت دست یابند.

,
,


وی در ادامه افزود:عده ای گمان می کنند که معلم باید از فعالیت های سیاسی دوری کند و جهت گیری سیاسی نداشته باشد؛ درحالی که اگر معلمان یک کشور دارای بینش سیاسی نباشند، آن کشور دچار رخوت سیاسی خواهد شد.

,
,


لیست اعضای انتخابی شورای مرکزی جاد دانشگاه فرهنگیان مشهد بدین شرح است :
1. آقای محمد شادمان : ۶۱ رای
2. آقای ابوالفضل نیکویی: ۴۸ رای
3. آقای علی قاسمی : ۴۳ رای
4. آقای مرتضی علی آبادی : ۴۱ رای
5. آقای محسن چوپانی : ۳۹ رای
6. آقای جواد روئنی : ۳۷ رای
7. آقای مبین علیرضایی : ۳۳ رای

,
,
,
,
,
,
,
,
,

هم چنین اعضای هیأت نظارت جامعه اسلامی این دانشگاه نیز به شرح زیر اعلام شده اند:
۱. آقای علی رزم آرا
۲. آقای مهدی اکبری

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه