برپایی نمایشگاه گروهی رنگ روغن و منبت کاغذی در بوکان+تصاویر
نمایشگاه گروهی، هنرمندان جوان بوکانی در زمینه های،آثار هنری رنگ روغن و منبت کاغذی در فرهنگ سرای سیمرغ گشایش یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از کانی پرس، نگین سالمی مسئول برگزاری این نمایشگاه در گفتگو با خبرنگار کانی پرس در خصوص برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیهای رنگ روغن گفت: در این نمایشگاه 3 بانوی هنرمند بوکانی آثار خود را در قالب تابلوهای رنگ روغن و منبیت کاغذی به نمایش گذاشتند.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از کانی پرس، نگین سالمی مسئول برگزاری این نمایشگاه در گفتگو با خبرنگار کانی پرس در خصوص برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیهای رنگ روغن گفت: در این نمایشگاه 3 بانوی هنرمند بوکانی آثار خود را در قالب تابلوهای رنگ روغن و منبیت کاغذی به نمایش گذاشتند., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از کانی پرس، نگین سالمی مسئول برگزاری این نمایشگاه در گفتگو با خبرنگار کانی پرس در خصوص برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیهای رنگ روغن گفت: در این نمایشگاه 3 بانوی هنرمند بوکانی آثار خود را در قالب تابلوهای رنگ روغن و منبیت کاغذی به نمایش گذاشتند., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس،, , نگین سالمی مسئول برگزاری این نمایشگاه در گفتگو با خبرنگار , کانی, , پرس, پرس, در خصوص برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیهای رنگ روغن گفت: در این نمایشگاه 3 بانوی هنرمند بوکانی آثار خود را در قالب تابلوهای رنگ روغن و منبیت کاغذی به نمایش گذاشتند.,وی افزود: در این نمایشگاه 50 تابلوی هنری با موضوع طبیعت از نگین سالمی، کوثر شوقی و بفرین عسکری در ابعاد مختلف به سبک رئال و کلاسیک و با تکنیک رنگ روغن و همچنین منبت کاغذی در معرض دید عموم قرار گرفته است.
, وی افزود: در این نمایشگاه 50 تابلوی هنری با موضوع طبیعت از نگین سالمی، کوثر شوقی و بفرین عسکری در ابعاد مختلف به سبک رئال و کلاسیک و با تکنیک رنگ روغن و همچنین منبت کاغذی در معرض دید عموم قرار گرفته است., وی افزود: در این نمایشگاه 50 تابلوی هنری با موضوع طبیعت از نگین سالمی، کوثر شوقی و بفرین عسکری در ابعاد مختلف به سبک رئال و کلاسیک و با تکنیک رنگ روغن و همچنین منبت کاغذی در معرض دید عموم قرار گرفته است., در , این نمایشگاه 50 تابلوی هنری با موضوع طبیعت از نگین سالمی، کوثر شوقی و بفرین عسکری در ابعاد مختلف به سبک رئال و کلاسیک و با تکنیک رنگ روغن و همچنین منبت کاغذی در معرض دید عموم قرار گرفته است.,سالمی مهم ترین هدف از برگزاری این نمایشگاه را طبعیت زیبا در فصل بهار و همچنین هفته زن دانست گفت: سعی شده است در این تابلوها زیبایی طبیعت بهاری روی بوم نقاشی به تصویر کشیده شود.
, سالمی مهم ترین هدف از برگزاری این نمایشگاه را طبعیت زیبا در فصل بهار و همچنین هفته زن دانست گفت: سعی شده است در این تابلوها زیبایی طبیعت بهاری روی بوم نقاشی به تصویر کشیده شود., سالمی مهم ترین هدف از برگزاری این نمایشگاه را طبعیت زیبا در فصل بهار و همچنین هفته زن دانست گفت: سعی شده است در این تابلوها زیبایی طبیعت بهاری روی بوم نقاشی به تصویر کشیده شود., سالمی مهم ترین هدف از برگزاری این نمایشگاه را طبعیت زیبا در فصل بهار و همچنین هفته زن دانست گفت: سعی شده است در این تابلوها زیبایی طبیعت بهاری روی بوم نقاشی به تصویر کشیده شود.,
گفتنی است؛ علاقمندان میتوانند برای دیدن این آثار از 22 فروردین ماه همه روزه ازساعت 10 الی 13، و همچنین 16 الی 19 تا تاریخ 29 همین ماه جاری به فرهنگ سرای سیمرغ مراجعه کنند.
,

,
,
,

,
,
,

,
,
,

,
,
, انتهای پیام/خ
, انتهای پیام/خ, انتهای پیام/خ]
ارسال دیدگاه