logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

پیش بینی بارش شدید باران در 6 استان

پیش بینی بارش شدید باران در 6 استان
روز دوشنبه شدت بارش در استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، شمال کرمانشاه و روز سه شنبه و چهارشنبه شمال استان خوزستان، استان های کهگیلویه وبویراحمد، چهارمحال و بختیاری، ایلام، لرستان، جنوب آذربایجان غربی، نیمه غربی کردستان و کرمانشاه پیش بینی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از ایسنا، احد وظیفه گفت: تصاویر ماهواره و اطلاعات و نقشه های هواشناسی نشان می دهد از بعدازظهر یکشنبه سامانه بارشی فعال از شمال غرب و غرب وارد کشور شده و در شمال غرب، غرب، مرکز و تهران سبب بارش باران شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی اظهار کرد: انتظار می رود دامنه فعالیت این سامانه بتدریج به جنوب غرب و جنوب کشور گسترش یافته و از امروز تا روز جمعه به تناوب سبب بارش باران با رگبار و رعد و برق در غرب، جنوب غرب، شمال غرب، مناطق مرکزی کشور، دامنه های البرز مرکزی و از اواخر سه شنبه در مناطق شمال شرق کشور شود.

مدیرکل پیش بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی افزود: بیشینه بارش مورد انتظار این سامانه از بعدازظهر دوشنبه تا روز جمعه ۲۳ تا ۲۷ فروردین، در جنوب آذربایجان غربی، نیمه غربی کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، شمال خوزستان خواهد بود. در این مدت در مناطق یاد شده بارش باران، گاهی با رگبار و رعد و برق و در مناطق مستعد بارش تگرگ پیش بینی می شود و آبگرفتگی یا سیلابی شدن رودخانه ها در حوضه آبریز غرب و جنوب غرب کشور از پیامدهای آن خواهد بود.

به گفته وظیفه، روز دوشنبه شدت بارش در استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، شمال کرمانشاه و روز سه شنبه و چهارشنبه شمال استان خوزستان، استان های کهگیلویه وبویراحمد، چهارمحال و بختیاری، ایلام، لرستان، جنوب آذربایجان غربی، نیمه غربی کردستان و کرمانشاه پیش بینی می شود.

وی در پایان در مورد وضعیت هوای استان تهران طی روزهای آینده اظهار کرد: آسمان تهران در روز سه شنبه و چهارشنبه ۲۴ و ۲۵ فروردین، نیمه ابری تا ابری، در بعضی ساعات رگبار و رعد و برق و وزش باد با حداکثر و حداقل دمای ۲۲ و ۱۱ و ۲۲ و ۱۲ درجه سانتیگراد پیش بینی می شود.

,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه