دلنوشته ای برای نماینده جدید

دلنوشته ای برای نماینده جدید
یادآوری و طرح موضوع در ابتدای این مسیر پر پیچ و خم، بهتر از افسوس خوردن آینده است. افسوسی که در انتهای دوره هشتم مجلس شورای اسلامی دامن خیلی از ما را گرفت را نمی‌خواهیم تجربه کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درسیاهکل، مهدی خورسند با ارسال یادداشتی به پایگاه خبری تحلیلی درسیاهکل خطاب به منتخب مردم لاهیجان و سیاهکل در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی چنین نوشت:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درسیاهکل,  با ارسال یادداشتی به پایگاه خبری تحلیلی , درسیاهکل, خطاب به منتخب مردم لاهیجان و سیاهکل در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی چنین نوشت:,

 

,

بسمه تعالی

,

نماینده محترم مردم شریف شهرستان‌های سیاهکل و لاهیجان در مجلس شورای اسلامی
جناب آقای دکتر ذبیح‌الله نیکفر

,
,

با عرض سلام و تهنیت ایام گذشته و پیش‌رو
در ابتدای این نامه موفقیت حضرتعالی در انتخابات هفتم اسفند و کسب آرای قاطع مردم شریف دو شهرستان سیاهکل و لاهیجان را به شما و همراهان حضرتعالی تبریک عرض می‌کنم. غرض از تحریر این نامه، خدای ناکرده تشویش ذهن شما یا سم‌پاشی محیط در بدو ورودتان نیست. باید محضرتان عرض کنم که بنده به دلیل قرابت فکری، اعتقادی و گرایش سیاسی با شما بر خود محرز دانستم که این نکات را یادآور شوم.
نگارش این نامه از چند بعد دارای ضرورت و اهمیت برای بنده بود. یادآوری و طرح موضوع در ابتدای این مسیر پر پیچ و خم، بهتر از افسوس خوردن آینده است. افسوسی که در انتهای دوره هشتم مجلس شورای اسلامی دامن خیلی از ما را گرفت را نمی‌خواهیم تجربه کنیم.
آقای دکتر نیکفر؛ حضرتعالی جدا از کسب اعتماد مردم، نماینده طیف فکری خاصی نیز در این منطقه هستید و عملکرد شما در پویا ماندن این گرایش نیز موثر است و این فرض بر بنده به عنوان کسی که در این چارچوب گنجانده می‌شود، است که نکات ذیل را در خصوص شهرستان مظلوم سیاهکل که تقریبا تنها در یک دوره چهارساله عنایتی به آن شد، داشته باشم.
۱- استفاده از پتانسیل جوان شهرستان سیاهکل
در چند سال اخیر موج فزاینده نخبگان جوان سیاهکلی مدارج علمی را در دانشگاه‌های معتبر کشور پشت سر گذاشته و امروز آماده خدمت به شهر خود هستند. تا جایی که مطلع هستم پتانسیل‌های فراوانی از سیاهکل در استان‌های مجاور در حال خدمت هستند و اتفاقا عملکرد بسیار عالی و دارای جایگاه‌های ممتاز شغلی نیز می‌باشند و قطعا حاضرند با عزم جمعی و اراده قوی مدیران ارشد استان و شهرستان برای خدمت به دیار خود بازگردند. تقاضا دارم در ایجاد این عزم و اراده بکوشید. جوانان سیاهکلی با هر گرایش فکری و سیاسی شایسته و کاردان هستند فقط باید برای تغییر شرایط موجود کمی اعتماد به نسل جوان و پرانرژی در نگاه مدیران ایجاد شود.
۲- تلاش برای اصلاح زیرساخت‌های سیاهکل
متأسفانه نگاه گذرای مسئولین استانی به سیاهکل که همواره این شهرستان را محل تجربه‌اندوزی مدیران قرار می‌دهند باعث کم توسعه‌یافتگی سیاهکل شده و این شهر با داشتن سابقه حدود ۹۰ ساله در داشتن شهرداری، وضعیت شهری‌اش در حد یک شهر درجه دو و یا سه است. تکمیل و راه‌اندازی بیمارستان‌های سیاهکل و دیلمان، تدبیر برای مسیر رفت‌وآمد کامیون‌های حمل سیمان، حفظ بافت بکر طبیعی شهرستان، برنامه داشتن برای معرفی سیاهکل به گردشگران(حتی ما به نصب یک تابلوی شکیل در ورودی سنگر و لاهیجان نیز راضی هستیم که شنیده ها حاکی از آن است از نصب این تابلوها هم جلوگیری می‌شود!)، تدبیر برای رونق کشت و کار محصولات کشاورزی بومی شهرستان اعم از چای، برنج و پرورش کرم ابریشم، حمایت از صنعت سفال‌سازی سیاهکل که در سال‌های اخیر پیشرفت زیادی داشته و مورد استقبال مسافران قرار گرفته است، تعیین تکلیف وضعیت شهرک صنعتی سیاهکل و…
۳- تعامل و استفاده از برنامه‌های دیگر کاندیداها
شاید این عملی خلاف عرف بوده و مردم به گفتمان و برنامه شما رأی داده‌اند ولی امروز دیگر صحنه رقابت نیست. استفاده از تجربه نمایندگان ادوار گذشته و برنامه نامزدهای دیگر این حوزه انتخابیه و تعامل در دوره خدمت با آنها، هم سطح محبوبیت حضرتعالی را افزایش می‌دهد و هم اینکه فی‌نفسه چند نظر متفاوت را در کنار خود به معظلات شهرستان خواهید داشت و این تفاوت دیدگاه‌ها و آرای مختلف، قطعا به شما در عملکرد بهتر کمک می‌کند. استفاده کردن از یک دایره محدود مشاورین، حداقل درگذشته تجربه مثبتی نداشته و عقل حکم می‌کند که تجربه را تجربه نکنید.
شما در ابتدای یک مسیر دشوار برای خدمت‌گذاری به مردم شریف شهرستان‌های سیاهکل و لاهیجان قرار دارید و این حقیر بنا دارم از طریق این رسانه در مسیر بهتر خدمت‌رسانی حضرتعالی نهایت تلاش، طرح موضوع و بیان راهکار(به عنوان یک مشاور مجازی) برای شما داشته باشم تا حداقل سهمی نیز ایفا کنم. در حسن نیت شما برای خدمت شکی وجود ندارد و قطعا مردم فهیم این خطه، در کنار اعتماد به شما، «نه» بزرگی هم به عملکرد گذشته گفته‌اند که این وظیفه شما را سنگین‌تر می‌کند.
برایتان در این مسیر از خداوند منان آرزوی توفیق دارم.

,
,
,
,
, ۱- استفاده از پتانسیل جوان شهرستان سیاهکل, ۱- استفاده از پتانسیل جوان شهرستان سیاهکل,
,
, ۲- تلاش برای اصلاح زیرساخت‌های سیاهکل, ۲- تلاش برای اصلاح زیرساخت‌های سیاهکل,
,
, ۳- تعامل و استفاده از برنامه‌های دیگر کاندیداها, ۳- تعامل و استفاده از برنامه‌های دیگر کاندیداها,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه