وقوع تصادف 4 معلم زن نهاوندی را روانه بیمارستان کرد
رئیس بیمارستان علیمرادیان نهاوند گفت: برخورد خودروی معلمان شهرستان نهاوند با یک دستگاه نیسان 4 معلم زن نهاوندی را مجروح کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حمیدرضا سیف در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری گرو، گفت: پس از دریافت خبر برخورد یک دستگاه نیسان با خودروی پراید حامل معلمان شهر برزول نهاوند سریعاً اکیپ فوریتهای پزشکی به محل حادثه اعزام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرو,وی اظهار کرد: در این حادثه که در مسیر شهر برزول به نهاوند در حدفاصل روستای دهفول اتفاق افتاد خوشبختانه تلفات جانی در پی نداشت ولی 5 مصدوم داشت که 4 نفر از آنها خانمهای معلم سرنشین پراید بودند.
,رئیس بیمارستان آیتالله علیمرادیان نهاوند افزود: این معلمان در حال بازگشت به منزل بودند که گفته میشود این حادثه به علت انحراف به چپ خودروی نیسان و برخورد با پراید معلمان بوده است.
,وی بیان داشت: در این حادثه راننده پراید نیز از ناحیه صورت دچار شکستگی فک و بینی شد که پس از انتقال به بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفت؛ و وضعیت عمومی وی رضایتبخش است.
,سیف گفت: 4 معلم مصدوم این حادثه پس از انتقال به بیمارستان سریعاً معاینه و پس از اقدامات اولیه و گرفتن سیتیاسکن و گرافی به بخش انتقال داده شدند و در بخش زنان بستری و تحت مراقبت میباشند.
,وی اظهار داشت: دو نفر از این معلمان زحمتکش سریعاً مورد عمل جراحی قرار گرفتند و در بازدید بهعملآمده شب گذشته از بخش جراحی زنان توسط دکتر دانشور رئیس بیمارستان و ویزیت مصدومان توسط وی، حال عمومی مصدومان رضایتبخش گزارششده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه