مسئول سازمان بسیج طلاب استان بوشهر:
طلبه بسیجی، علاوه بر خود باید جامعه را هم به حرکت درآورد
مسئول سازمان بسیج طلاب استان بوشهر گفت: به نظر من بسیج طلاب دومینو است یا بهتر بگویم باید دومینو باشد، این بدین معناست که نه تنها خودش را به جنب و جوش بیاندازد و راه بیفتد بلکه جامعه را نیز به راه بیاندازد، پس باید این نقش را به خاطر رسالت بسیج و طلبگی ایفا کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "منبری ها"، صبح امروز حجت الاسلام حمیدرضا جعفری زاده مسئول بسیج سازمان طلاب استان بوشهر از پایگاه بسیج حوزه علمیه الزهرا(س) گناوه بازرسی کرد.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "منبری ها"، صبح امروز حجت الاسلام حمیدرضا جعفری زاده مسئول بسیج سازمان طلاب استان بوشهر از پایگاه بسیج حوزه علمیه الزهرا(س) گناوه بازرسی کرد., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "منبری ها"، صبح امروز حجت الاسلام حمیدرضا جعفری زاده مسئول بسیج سازمان طلاب استان بوشهر از پایگاه بسیج حوزه علمیه الزهرا(س) گناوه بازرسی کرد., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "منبری ها"، صبح امروز حجت الاسلام حمیدرضا جعفری زاده مسئول بسیج سازمان طلاب استان بوشهر از پایگاه بسیج حوزه علمیه الزهرا(س) گناوه بازرسی کرد., "منبری ها",مسئول سازمان بسیج طلاب استان بوشهر در جمع بسیجیان این پایگاه ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام هادی(ع) گفت: خدا را شاکریم که به ما توفیق داد در برهه ای از عمرمان جز بسیج طلاب باشیم زیرا که بسیج طلاب از دو کلمه مقدس بسیج و طلاب تشکیل شده است.
, مسئول سازمان بسیج طلاب استان بوشهر در جمع بسیجیان این پایگاه ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام هادی(ع) گفت: خدا را شاکریم که به ما توفیق داد در برهه ای از عمرمان جز بسیج طلاب باشیم زیرا که بسیج طلاب از دو کلمه مقدس بسیج و طلاب تشکیل شده است., مسئول سازمان بسیج طلاب استان بوشهر در جمع بسیجیان این پایگاه ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام هادی(ع) گفت: خدا را شاکریم که به ما توفیق داد در برهه ای از عمرمان جز بسیج طلاب باشیم زیرا که بسیج طلاب از دو کلمه مقدس بسیج و طلاب تشکیل شده است., مسئول سازمان بسیج طلاب استان بوشهر در جمع بسیجیان این پایگاه ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام هادی(ع) گفت: خدا را شاکریم که به ما توفیق داد در برهه ای از عمرمان جز بسیج طلاب باشیم زیرا که بسیج طلاب از دو کلمه مقدس بسیج و طلاب تشکیل شده است.,حجت الاسلام جعفری زاده در ادامه یادآور شد: اگر تدبری در بیانات حضرت امام در مورد بسیج داشته باشیم کلماتی ناب و جملاتی نورانی در اهمیت گرانقدری و گران سنگی این نهاد مقدس خواهید یافت و از طرف دیگر طلبه نیز کلمه مقدسی است که نگاه مردم به آن، نگاهی مقدس و پاک هست و اکنون این دو کلمه ی «بسیج طلبه» باهم ترکیب و به ما اختصاص داده شده است.
, حجت الاسلام جعفری زاده در ادامه یادآور شد: اگر تدبری در بیانات حضرت امام در مورد بسیج داشته باشیم کلماتی ناب و جملاتی نورانی در اهمیت گرانقدری و گران سنگی این نهاد مقدس خواهید یافت و از طرف دیگر طلبه نیز کلمه مقدسی است که نگاه مردم به آن، نگاهی مقدس و پاک هست و اکنون این دو کلمه ی «بسیج طلبه» باهم ترکیب و به ما اختصاص داده شده است., حجت الاسلام جعفری زاده در ادامه یادآور شد: اگر تدبری در بیانات حضرت امام در مورد بسیج داشته باشیم کلماتی ناب و جملاتی نورانی در اهمیت گرانقدری و گران سنگی این نهاد مقدس خواهید یافت و از طرف دیگر طلبه نیز کلمه مقدسی است که نگاه مردم به آن، نگاهی مقدس و پاک هست و اکنون این دو کلمه ی «بسیج طلبه» باهم ترکیب و به ما اختصاص داده شده است., حجت الاسلام جعفری زاده در ادامه یادآور شد: اگر تدبری در بیانات حضرت امام در مورد بسیج داشته باشیم کلماتی ناب و جملاتی نورانی در اهمیت گرانقدری و گران سنگی این نهاد مقدس خواهید یافت و از طرف دیگر طلبه نیز کلمه مقدسی است که نگاه مردم به آن، نگاهی مقدس و پاک هست و اکنون این دو کلمه ی «بسیج طلبه» باهم ترکیب و به ما اختصاص داده شده است.,وی افزود: با توجه به اهمیت بسیج طلاب نگاه من به طلبه، یک نگاه دومینویی است. در بازی دومینو، چین ها را روی زمین می چینند، اولی تکان بخورد همگی تکان می خورند و می ریزند.
, وی افزود: با توجه به اهمیت بسیج طلاب نگاه من به طلبه، یک نگاه دومینویی است. در بازی دومینو، چین ها را روی زمین می چینند، اولی تکان بخورد همگی تکان می خورند و می ریزند., وی افزود: با توجه به اهمیت بسیج طلاب نگاه من به طلبه، یک نگاه دومینویی است. در بازی دومینو، چین ها را روی زمین می چینند، اولی تکان بخورد همگی تکان می خورند و می ریزند., وی افزود: با توجه به اهمیت بسیج طلاب نگاه من به طلبه، یک نگاه دومینویی است. در بازی دومینو، چین ها را روی زمین می چینند، اولی تکان بخورد همگی تکان می خورند و می ریزند.,مسئول بسیج طلاب حوزه های علمیه الزهرا(س) در ادامه ابراز کرد: به نظر من بسیج طلاب دومینوست یا بهتر بگویم باید دومینو باشد، این بدین معناست که نه تنها خودش را به جنب و جوش بیاندازد و راه بیفتد بلکه جامعه را نیز به راه بیاندازد پس باید این نقش را به خاطر رسالت بسیج و طلبگی ایفا کند.
, مسئول بسیج طلاب حوزه های علمیه الزهرا(س) در ادامه ابراز کرد: به نظر من بسیج طلاب دومینوست یا بهتر بگویم باید دومینو باشد، این بدین معناست که نه تنها خودش را به جنب و جوش بیاندازد و راه بیفتد بلکه جامعه را نیز به راه بیاندازد پس باید این نقش را به خاطر رسالت بسیج و طلبگی ایفا کند., مسئول بسیج طلاب حوزه های علمیه الزهرا(س) در ادامه ابراز کرد: به نظر من بسیج طلاب دومینوست یا بهتر بگویم باید دومینو باشد، این بدین معناست که نه تنها خودش را به جنب و جوش بیاندازد و راه بیفتد بلکه جامعه را نیز به راه بیاندازد پس باید این نقش را به خاطر رسالت بسیج و طلبگی ایفا کند., مسئول بسیج طلاب حوزه های علمیه الزهرا(س) در ادامه ابراز کرد: به نظر من بسیج طلاب دومینوست یا بهتر بگویم باید دومینو باشد، این بدین معناست که نه تنها خودش را به جنب و جوش بیاندازد و راه بیفتد بلکه جامعه را نیز به راه بیاندازد پس باید این نقش را به خاطر رسالت بسیج و طلبگی ایفا کند.,حجت الاسلام جعفری زاده اظهار کرد: بعضی از پایگاه ها، کارهای بسیار خوبی انجام دادند ولی از یک چیز مهم غفلت کردند و آن اینکه فقط برای خود کار کردند ولی هیچ نقشی در جامعه ایفا نکردند.
, حجت الاسلام جعفری زاده اظهار کرد: بعضی از پایگاه ها، کارهای بسیار خوبی انجام دادند ولی از یک چیز مهم غفلت کردند و آن اینکه فقط برای خود کار کردند ولی هیچ نقشی در جامعه ایفا نکردند., حجت الاسلام جعفری زاده اظهار کرد: بعضی از پایگاه ها، کارهای بسیار خوبی انجام دادند ولی از یک چیز مهم غفلت کردند و آن اینکه فقط برای خود کار کردند ولی هیچ نقشی در جامعه ایفا نکردند., حجت الاسلام جعفری زاده اظهار کرد: بعضی از پایگاه ها، کارهای بسیار خوبی انجام دادند ولی از یک چیز مهم غفلت کردند و آن اینکه فقط برای خود کار کردند ولی هیچ نقشی در جامعه ایفا نکردند.,وی در ادامه تاکید کرد: ما دو حوزه را در پیش داریم، یکی خود حوزه علمیه و دیگری این است که ایفای نقش در جامعه داشته باشیم.
, وی در ادامه تاکید کرد: ما دو حوزه را در پیش داریم، یکی خود حوزه علمیه و دیگری این است که ایفای نقش در جامعه داشته باشیم., وی در ادامه تاکید کرد: ما دو حوزه را در پیش داریم، یکی خود حوزه علمیه و دیگری این است که ایفای نقش در جامعه داشته باشیم., وی در ادامه تاکید کرد: ما دو حوزه را در پیش داریم، یکی خود حوزه علمیه و دیگری این است که ایفای نقش در جامعه داشته باشیم.,مسئول بسیج طلاب حوزه های علمیه خواهران استان بوشهر گفت: از دیگر نواقص ما، عدم کار تشکیلاتی است و تشکیلات یعنی ارتباط و انسجام که باید آن را تقویت کنیم.
, مسئول بسیج طلاب حوزه های علمیه خواهران استان بوشهر گفت: از دیگر نواقص ما، عدم کار تشکیلاتی است و تشکیلات یعنی ارتباط و انسجام که باید آن را تقویت کنیم., مسئول بسیج طلاب حوزه های علمیه خواهران استان بوشهر گفت: از دیگر نواقص ما، عدم کار تشکیلاتی است و تشکیلات یعنی ارتباط و انسجام که باید آن را تقویت کنیم., مسئول بسیج طلاب حوزه های علمیه خواهران استان بوشهر گفت: از دیگر نواقص ما، عدم کار تشکیلاتی است و تشکیلات یعنی ارتباط و انسجام که باید آن را تقویت کنیم.,حجت الاسلام در پایان تاکید کرد: سال ۹۵، سال بسیار مهمی در حوزه مسائل بصیرتی، اقتصادی و سیاسی است امسال بسیار بیش تر از انتخابات گذشته وظایفی داریم امروز بحث این جناح و آن جناح نیست بحث انقلاب و ضد انقلاب است.
, حجت الاسلام در پایان تاکید کرد: سال ۹۵، سال بسیار مهمی در حوزه مسائل بصیرتی، اقتصادی و سیاسی است امسال بسیار بیش تر از انتخابات گذشته وظایفی داریم امروز بحث این جناح و آن جناح نیست بحث انقلاب و ضد انقلاب است., حجت الاسلام در پایان تاکید کرد: سال ۹۵، سال بسیار مهمی در حوزه مسائل بصیرتی، اقتصادی و سیاسی است امسال بسیار بیش تر از انتخابات گذشته وظایفی داریم امروز بحث این جناح و آن جناح نیست بحث انقلاب و ضد انقلاب است., حجت الاسلام در پایان تاکید کرد: سال ۹۵، سال بسیار مهمی در حوزه مسائل بصیرتی، اقتصادی و سیاسی است امسال بسیار بیش تر از انتخابات گذشته وظایفی داریم امروز بحث این جناح و آن جناح نیست بحث انقلاب و ضد انقلاب است.,





, 

, 
,
,
,
,
, / انتهای پیام
, / انتهای پیام, / انتهای پیام, / انتهای پیام]
ارسال دیدگاه