مدیرکل ثبت احوال استان:

هر شبانه روز 12 طلاق در همدان رخ می دهد

هر شبانه روز 12 طلاق در همدان رخ می دهد
مدیرکل ثبت احوال استان همدان گفت: آمار طلاق در سال 94 نسبت به سال 93، 10.1 درصد افزایش و ازدواج 8.5 درصد کاهش داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ عبدا... مقصودی فر افزود: پارسال چهار هزار و 265 مورد طلاق به ثبت رسید که این آمار در سال 93 سه هزار و 872 مورد بود.
وی اضافه کرد: بیشترین طلاق ثبت شده در سال گذشته با 426 مورد، معادل 10.1 درصد مربوط به زوجینی است که در سن برابر قرار دارند.
مقصودی فر، میانگین سن طلاق برای مردان را 34.4 سال و برای زنان 28.9 سال عنوان کرد و گفت: میانگین سن طلاق برای مردان و زنان شهری به ترتیب 34.8 و 29.5 سال و برای مردان و زنان روستایی 32.5 و 26.2 سال بوده است.
مدیرکل ثبت احوال همدان با ذکر اینکه در هر شبانه روز 12 طلاق به ثبت رسیده، بیان کرد: دوام زندگی در سال 1394 برابر 6.9 سال بوده است که این شاخص برای مناطق شهری 7.2 سال و برای مناطق روستایی 5.5 سال بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع؛,
,
,
,

مقصودی فر با بیان اینکه در هر شبانه روز 50 ازدواج در استان صورت گرفته، گفت: پارسال 18 هزار و 98 مورد ازدواج به ثبت رسیده که نسبت به سال ماقبل که 19 هزار و 780 مورد بوده 8.5 درصد کاهش دارد.
وی اضافه کرد: بیشترین آمار ازدواج ثبت شده در سال گذشته با یک هزار و 739 مورد معادل 9.6 درصد مربوط به زوجینی است که در سن برابر قرار دارند.
مقصودی اظهار کرد: میانگین سن ازدواج برای مردان 28.8 و برای زنان 23.1 سال ثبت شده است.
وی نرم سن ازدواج برای مردان و زنان شهری این استان را به ترتیب 29.4 و 24.1 سال و برای مردان و زنان روستایی 27.2 و 20.7 سال عنوان کرد.

,
,
,
,

پایان پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه